Luk

Kian H. afviser lange bolde: Ikke vores spillestil

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

AC Horsens - FC Nordsjælland 1-1
Superligaen Grundspil
16' 1-0 Hallur Hansson
88' 1-1 Abu Francis

Kian Hansen tager AC Horsens' mål på sin kappe, men afviser, at han burde have sparket bolden langt væk i stedet for at forsøge den korte aflevering.

FC Nordsjælland kom bagud efter et kvarters spil i kampen mod Horsens, da Kian Hansen lavede en fejl i opspillet og gav Hallur Hansson anledning til at sparke bolden i mål.

Kian Hansen tog efter kampen målet på sin kappe, men han afviser, at han skulle have løst situationen med en lang bold i stedet.

Det sagde han til TV3 Sport efter kampen.

- Det er ikke vores spillestil. Vi vil gerne spille den ud, så vi skal bare forvente mere af mig i den situation, siger Hansen, der synes, at FCN fik rettet op på tingene i anden halvleg.

- Vi laver for mange fejl i første halvleg og får ikke rigtigt sat vores spil. Men jeg skal love for, at vi får trykket på i anden halvleg, og vi får også skabt det, der skal til. Vi har to på stangen. Jeg er tilfreds med et point, men ville godt have haft tre.

I situationen ved Kian Hansens fejl var alle Horsens' spillere ikke ude af FCN-feltet, da målsparket blev taget, men det var ikke noget, han lagde mærke til.

- Jeg ser det ikke. Det burde heller ikke have indflydelse på min pasning. Kvaliteten var ikke god nok, men det er fodbold og fejl sker og sådan er det.

 

 

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 1. december