Luk

KIF-back om AGF-gensyn: Meget specielt

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 4,00 3,75 1,86
Oddset 4,10 3,70 1,87
bet365 4,00 3,75 1,83

Daniel Thøgersen ser meget frem til at møde barndomsklubben AGF, og venstrebacken tror på, at Kolding kan drille storfavoritterne fra Aarhus.

Når Kolding og AGF torsdag eftermiddag tørner sammen i Sydbank Pokalen, bliver det en speciel oplevelse for Daniel Thøgersen.

I sommer forlod den 20-årige venstreback nemlig endegyldigt AGF for at skifte permanent til Kolding, og mødet med de tidligere allierede glæder Thøgersen sig umådelig meget til.

- Jeg sad og fulgte med, da der blev trukket lod, og da jeg så, at vi trak AGF, blev jeg rigtig glad. Det bliver i hvert fald for mit vedkommende den sjoveste kamp i denne sæson.

- Jeg kender størstedelen af truppen, fordi de var der, da jeg spillede i AGF, og det bliver rigtig sjovt at møde dem. Det bliver specielt at møde den klub, som jeg spillede i, siden jeg var 12 år.

- Jeg har en del kontakt med specielt de yngre spillere som Sebastian Hausner, Benjamin Hvidt og Thomas T. Kristensen, og jeg skrev lidt med dem, da der blev trukket lod. Det bliver rigtig sjovt og specielt at se dem igen og pludselig skulle spille imod dem, siger Daniel Thøgersen til bold.dk.

Tror på overraskelsen

Daniel Thøgersen lægger ikke skjul på, at favoritværdigheden er klart i AGF's favør, men han tror samtidig på en pokaloverraskelse.

- AGF er selvfølgelig kæmpe favoritter, og de vægter også pokalturneringen højt, men hvis vi står godt defensivt og får spillet vores spil, er jeg sikker på, at vi kan drille dem. Jeg tænker, at vi står okay godt rustet, eftersom vi i de seneste syv kampe har været ubesejrede, hvis man tager pokalkampen med.

- Vi havde lidt problemer med at lukke lidt for mange mål ind i starten af sæsonen, men det har vi fået styr på nu. Vi har fundet en defensiv struktur, der har set godt ud på det seneste, og så har vi bare arbejdet stenhårdt for hinanden.

- Jeg tror ikke, AGF kommer til at undervurdere os, for pokalen betyder meget for dem. De har været rigtig gode i Superligaen, så de kommer også med en masse selvtillid og tro på tingene, men jeg tror på, at vi kan lave overraskelsen, siger Daniel Thøgersen.

Daniel Thøgersen nåede seks førsteholdskampe i AGF-trøjen, hvori han blev noteret for to assists.

Der er kampstart mellem Kolding og AGF klokken 16.30.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar