LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

KIF-chef: Mange vil have VB ned med nakken

| Danmark | 27 kommentarer
KIF-chef: Mange vil have VB ned med nakken
Foto: Ken Jepsen / Kolding IF

Kolding IF og Vejle Boldklub ramler sammen i pokalturneringens ottendedelsfinale, og ifølge cheftræner Anders Jensen er der stadig noget historie mellem de to klubber, der nager i Kolding.

I 2011 indledte Vejle Boldklub og Kolding FC, i dag Kolding IF, et samarbejde, som skulle få en voldsomt kort levetid.

Under navnet Vejle Boldklub Kolding spillede sammenslutningen i 1. division. Førsteholdskampene blev spillet i Vejle, mens reserveholdet og ungdomsholdene spillede i Kolding.

Samarbejdet endte dog med at møde stor kritik i begge lejre, og to år efter oprettelsen blev projektet begravet.

Blandt andet derfor kan det godt gå hen at blive en drabelig affære, når de to hold inden så forfærdelig længe ramler sammen i pokalturneringens ottendedelsfinale.

- Jeg tror, der står nogen tilbage, som gerne vil have Vejle Boldklub ned med nakken, siger Kolding-træner Anders Jensen til bold.dk.

- Det betyder rigtig meget på grund af den der halve fusion for nogle år siden, hvor Kolding ikke rigtig blev prioriteret.

- For mange koldingensere og folk med Kolding-blod i årene er det en kærkommen lejlighed til at give lidt igen for de ting, som historien har bragt. Det er klart, at det for de, der har fulgt Kolding i mange år, er en kamp, der bliver set rigtig, rigtig meget frem til.

- Jeg ved ikke, hvor mange i det nye Vejle Boldklub, der helt forstår, hvordan kampene mod Kolding er, men det ved vi i Kolding, og vi glæder os rigtig meget til det, siger Anders Jensen.

Cheftræneren, som selv er Kolding-dreng helt ind til benet, har ført sit hold til ottendedelsfinalen ved at slå Randers FC ud i den seneste runde, og han ser frem til Superliga-modstand igen.

Lige nu er fokus dog andetsteds.

- Vi forsøger at holde fokus på 2. division og først tage fat i Vejle-kampen, når den står foran os. Vi har nogle utrolig vigtige kampe foran os, og dem skal vi have spillet, inden vi møder Vejle.

- Jeg har ikke brugt mange minutter på det i de sidste par dage, siger Kolding-træneren.

Kampen er allerede programsat til 31. oktober, men Anders Jensen fortæller, at det ikke er 100 procent sikkert, at det bliver spilletidspunktet for kampen.

nicolai@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 26. maj