Luk

KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion

| Sydbank Pokalen | 36 kommentarer

Kristoffer Wichmann ser et kæmpe potentiale i Kolding. Der kommer snart et stadion, der får Vejles til at ligne et novicestadion, siger cheftræneren.

Kolding IF tabte søndag 1-5 til Vejle i et lokalopgør, der samtidig var første kamp af to mellem de to kvartfinalister, men det afholder ikke Kristoffer Wichmann fra at komme med en lille stikpille til Vejle. 

- Kolding IF´s potentiale er kæmpestort, og der kommer snart et stadion, der får Vejles til at ligne et novicestadion.

- Det fortæller lidt om, hvor Kolding på sigt kommer til at ende henne, og det kan godt være, at det lyder lidt hult, når vi lige har tabt 1-5, men vi har et voldsomt potentiale, siger han.

Kolding præsenterede i 2020 planerne for klubbens nye stadion, der vil have plads til 10.000 tilskuere. Ifølge masterplanen koster det på den gode side af 130 millioner. Det er endnu uvist, hvornår byggeriet skal sættes i gang.

Tilbage til lørdagens opgør erkender Kristoffer Wichmann, at nederlaget til Vejle var fuldt fortjent, selvom Kolding IF i store perioder spillede godt med. 

- Kampen ligner mange af de kampe, vi har spillet i ligaen denne sæson, hvor vi oftest skaber klart flest chancer, og vi er også det hold, der tillader færrest chancer. 

- Hvis vi bare havde scoret på vores chancer, så havde kampen set helt anderledes ud. Så havde presset været meget større på Vejle. Atmosfæren havde været en anden, og trænerne var blevet mere utilfredse. 

- Men det er jo hypotetisk nu, og tavlen siger noget andet, og det er også det, der er grotesk ved den her fodboldkamp. Vi møder et superligahold, men deres målmand bliver kampens bedste spiller, siger Kristoffer Wichmann. 

Kristoffer Wichmann har ikke opgivet at gå videre mod Vejle, men han er godt klar over, at det ser ualmindeligt svært ud inden returopgøret. 

- Det ser ualmindelig svært ud at gå videre til semifinalen, så da kampen blev fløjtet af, var mit mindset med det samme, at vi bare skal slå Vejle på hjemmebane, afslutter cheftræneren.

Kolding ligger i 2. division på en øjeblikkelig tiendeplads.


Af Martin Schmidt
Onsdag 19. januar