Luk

KIF-helt: Har aldrig spillet på så våd en bane

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Rune Nautrup har aldrig prøvet at spille på så våd en bane, som han spillede på, da Kolding IF fredag slog Nykøbing FC med 3-1.

Regnen piskede ned over Autocentralen Park i Kolding fredag aften, og det var ganske ubelejligt.

På græstæppet var der nemlig 1. divisionskamp mellem Kolding IF og Nykøbing FC, og den hidsige regn betød, at banen blev så våd som aldrig før – i hvert fald hvis man skal tro Koldings Rune Nautrup.

- Jeg har aldrig spillet på en bane, der blev så våd som den her, siger han til klubbens hjemmeside.

- Hvis man driblede, hang bolden fast, og hvis man lagde en flad aflevering, så stoppede bolden. Så det handlede om at få den op i luften og så vinde duellerne, siger han.

Det lykkedes Kolding i stor stil med og vandt opgøret med 3-1. Rune Nautrup scorede til 2-0 og 3-0. Det første mål var det flotteste, men det andet var det mest afgørende, mener angriberen.

- Det var et rigtig vigtigt mål. Vi kom foran 3-0 og lukkede på den måde lidt kampen. Der kunne opstå mange tilfældigheder på den bane, men det mål tog gnisten fra dem, så det var vigtigt, siger Rune Nautrup.

Kolding IF er på tredjepladsen i 1. division, hvor klubben er overgået af lokalrivalerne Vejle Boldklub og FC Fredericia, som begge har spillet en kamp færre.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober