Luk

KIF-træner vil fange midterfeltet i 1. division

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Esbjerg fB - Kolding IF
1. division (03/12)
Oddset 1,70 3,85 4,80
bet365 1,70 3,80 4,50

Morten Mølkjær ser frem til kampen mod Hvidovre, og cheftræneren håber, at Kolding snart kan hægte sig på midterfeltet i 1. division.

Kolding fik en elendig start på sæsonen i 1. division, men stille og roligt har jyderne fået det vendt, så de seneste fire ligakampe ikke har resulteret i et eneste nederlag.

Kolding er dog fortsat på tiendepladsen med seks point, hvilket også gælder Hvidovre, og fredag brager de to mandskaber sammen.

I et interview med JydskeVestkysten udtrykker Kolding-træner Morten Mølkjær sit ønske om at indhente den gruppe af hold, der befinder sig lidt foran Kolding i midten af rækken.

- Det begynder at ligne den 1. division, vi forventede. Men vi vil gerne op og have fat i det midterfelt. Vi har vist i de sidste tre kampe mod subtophold og midterhold, at vi kan levere gode resultater, siger Morten Molkjær til jv.dk og tilføjer om Hvidovre:

- De har også leveret nogle gode skalpe ved at slå Esbjerg og Vendsyssel ude. Vi må have respekt for det hold. Vi prøvede selv sidste år at tabe 2-0 til dem på hjemmebane, hvor vi blev kørt ud af klædet. Det er et stærkt hold, som også var tæt på at levere et godt resultat mod Viborg i seneste runde.

Der er kampstart mellem Kolding og Hvidovre klokken 19 fredag aften.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

Babel 08:49          
Hvidovre vinder 1-0
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november