Luk

KIF'er om succes: Kammeratskab er nøglen

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (25/10)
Oddset 2,80 3,40 2,45

Martin Hedeager er Kolding-knægt helt ind til benene, og han mener, at det er kammeratskabet i klubben, der er afgørende for, at den nu ligger i toppen af 1. division.

I efterhånden nogle år er det kun gået én vej i Kolding IF – fremad. Klubben er gået fra at være tæt på nedrykning fra 2. division til nu at være tophold i 1. division.

En af de gutter, der har været med på noget af rejsen, er Martin Hedeager, som foruden halvandet år i Middelfart Boldklub fra sommeren 2017 til januar 2019, altid har været i klubben.

Han kender Kolding-sjælen indefra, og han er ikke i tvivl om, hvad der har drevet klubben dertil, hvor den er i dag.

- Vi har vist, hvad Kolding IF er. Jeg tror, at grundstammen i den her succes, er det kammeratskab vi har i klubben; det er alfa omega, siger han til sin klubs hjemmeside.

- Jeg håber, at vi kan etablere os her i NordicBet Liga, forhåbentlig spille med i den sjove ende og måske en dag komme helt til tops.

- Personligt befinder jeg mig rigtigt fint i Kolding. Jeg er Kolding-mand og har været igennem det hele med KIF, og jeg håber, at jeg kan opnå endnu større ting med klubben, siger Hedeager.

Han var i Middelfart, da tingene pludselig begyndte at gå stærkt. Klubben fik indført kontraktfodbold, og da Hedeager vendte hjem var det en helt ny klub.

- I den tid jeg var væk, har folkene omkring klubben gjort et helt vildt flot arbejde. Det var pludselig en professionel klub, jeg kom hjem til, og der var styr på alt. Man har et kanon godt fodboldhold, hvor der bare er optimeret på alle parametre, siger Hedeager.

Fredag var han med, da Kolding bankede Nykøbing FC med 3-1.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 21. oktober