Luk

Kikkertoperation: Damsgaard under kniven

| Serie A | 9 kommentarer

Infoboks

Spezia - Sampdoria
Serie A (23/01)
Oddset 2,60 3,20 2,75
bet365 2,62 3,25 2,70

Sampdoria meddeler, at Mikkel Damsgaard torsdag var under kniven, hvor han fik foretaget en kikkertoperation og en skylning af sit knæ.

Mikkel Damsgaard blev tidligere på ugen udskrevet fra et italiensk privathospital, efter han har døjet med en infektion i sit ene knæ.

Men torsdag var Sampdoria-danskeren tilbage på hospitalsgangene og denne gang var han tilmed under kniven.

Det beretter Sampdoria på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at Damsgaard fik foretaget en kikkertoperation, hvor lægen gik ind og foretog en skylning af Damsgaards knæ, der har været ramt af infektion.

Sampdoria skriver, at det endnu er uvist, hvornår Damsgaard ventes klar igen. Det kan man melde ud i de kommende dage, lyder det.

Mikkel Damsgaard har ikke spillet en kamp for Sampdoria siden 3. oktober. Han nåede derefter at spille to kampe for Danmark, men udgik i første halvleg af kampen mod Østrig den 12. oktober.

Han er ikke med i truppen til de kommende landskampe.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

Armand 09:30          
Det er for vildt det der miljø. Skylning af et knæ pga infektion.

Samtidig har jeg stavret igennem 11 timers arbejds vagter og tilhørende dårlig søvn med en myose i ryggen jeg er for grisk til at bruge 2/3x450kr på at få masseret væk :D

Man skulle sateme have været fobold-spiller!
Rosenbergs 09:53          
Njaaa. En infektion i knæet kan i underbehandlet form ende med at gøre ham mere eller mindre fodboldinvalid, alt afhængigt af hvad det er for en bakterie.
JacobDK 10:29          
Infektion inde i knæleddet er en meget alvorlig sag for en elitesports udøver. Kan koste Damsgaard karrieren. Spørg Banggaard hvordan det går. Tom Brady kom tilbage men hans fysik er også bedre end de fleste andres…
grumblesnake 12:55          
Hvordan er det overhovedet blevet inficeret?
KennethF 14:24          
Det er for vildt det der miljø. Skylning af et knæ pga infektion.
Patrick Banggaard kæmper pt. med noget tilsvarende. Han har allerede været ude i 5 måneder, kan stadig ikke løbe, og ved ikke engang, om han kommer til bage i denne sæson.
SotD 14:46          
Hvordan er det overhovedet blevet inficeret?
Det kan det blive på mange måder. Det kan have været fra et komplet urelateret sygdomsforløb, eller det kan være i forbindelse med en operation tidligere - eller det kan være i forbindelse med en rift el. lign.

Jeg håber for ham, at det er noget forbipasserende som han ikke skal slås med længere.

Jeg har en i min omgangskreds som har fået opereret sine knæ af et par omgange, hvor der endte med at være en infektion i det ene der nær havde slået ham ihjel. Det satte sig i det kunstige knæ, hvorfor de ikke kunne skylle det væk. Det endte med en amputation og han har praktisk talt været syg med alt muligt skrammel lige siden. Han har nærmest kronisk skyhøje infektionstal så snart han kommer i berøring med andet end hospitalets kliniske områder.
AagaardC 14:58          
Lad nu være med at skrive om noget du ikke har forstand på. Infektion i et led (septisk artrit) er super alvorligt og kan destruere leddet fuldstændig uden rettidig behandling.
Lørdag 22. januar