Luk

Kim Daugaard: Vi skal hanke op i os selv

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Efter tre nederlag i streg er alle i HB Køge nødt til at hanke op i sig selv for at komme tilbage på sporet, siger assistenttræner Kim Daugaard.

Efter en hæderlig indledning på sæsonen har HB Køge tabt holdets seneste tre kampe i 1. division.

Lørdag skal svanerne forsøge at vende udviklingen, når det gælder udekampen mod Vendsyssel, og her vil assistenttræner Kim Daugaard se ærgerrighed.

- Der er ingen tvivl om, at vi skal tage til Vendsyssel og prøve at finde tilbage til de dyder, vi havde i starten af turneringen. Det er vigtigt at komme tilbage på sporet og få point på kontoen igen, siger Daugaard til HB Køges hjemmeside og fortsætter:

- Det behøver ikke være kønt, men vi skal slås for trøjen og vise klubben og tilskuerne, at vi er parate til at stå op for det hele. Vores ærgerrighed skal tilbage igen. 

- Der kommer ikke nogen udefra og hjælper os – vi skal selv klare den, så det er vigtigt, at alle mand hanker op i sig selv og går ud og slipper tøjlerne lidt, spiller lidt frit og tror på tingene

- Alle skal hanke op i sig selv nu efter de seneste tre kampe med nederlag. Det kommer ikke af sig selv. Vi skal tage fat i os selv og vinde vores direkte dueller, og så må spillet komme i anden række, siger Kim Daugaard.

HB Køge er øjeblikkeligt nummer otte i 1. division med ni point for otte kampe – et enkelt foran Vendsyssel.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 24. november