Luk

Kim Poulsen om Tanzania-tid: Gav mig energi

| Tanzania | 1 kommentar

Infoboks

Kim Poulsen ser tilbage på tiden i Tanzania som givende, og han fik energi af de unge spilleres ærgerrighed, fortæller han.

Den tidligere Superliga-træner Kim Poulsen har brugt en stor del af de senere år i Tanzania, hvor han både har været landstræner samt haft jobs på ungdomsakademier.

Den 61-årige træner vendte dog hjem til Danmark i 2018 og er i dag cheftræner i Jyllandsserie-klubben FC Sønderborg, men han savner tiden i Tanzania.

- Jeg lærte en masse ting fra spillere, jeg brugte tid på, i løbet af mit ophold i Tanzania. Det var virkelig interessant for mig, siger Kim Poulsen til Daily News ifølge Goal.

- Jeg var glad for at se så mange unge spillere, der var ivrige efter at lære det helt basale i fodbold, og den situation gav mig energi til at lægge den dobbelte indsats i det.

- Ved første øjekast så nogle af spillerne måske ikke ud til at have potentialet, men når man giver dem en chance for at spille på en god bane med kvalificerede trænere og gode faciliteter, kan de helt sikkert vise noget specielt, siger Kim Poulsen.

Kim Poulsen har været træner i flere danske klubber, herunder Aarhus Fremad, Vejle Boldklub, Viborg, Næstved og Silkeborg.


Af Sara Margren
Fredag 22. oktober