Luk

Kjær forsøgte: Kunne ikke lade sig gøre

| EM | 13 kommentarer

Infoboks

Danmark - Finland 0-1
EM Gruppe B
60' 0-1 Joel Pohjanpalo
74' 0-1 Pierre-Emile Højbjerg

Simon Kjær forsøgte at spille kampen færdig, men det kunne ikke lade sig gøre grundet omstændighederne med Christian Eriksen, fortæller Kasper Hjulmand.

Christian Eriksens kollaps overskyggede fuldstændig Danmarks EM-premieren, som efter en lang afbrydelse blev færdigspillet og endte med en 1-0-sejr til Finland.

Kort inde i anden halvleg blev landsholdsanfører Simon Kjær udskiftet, og på pressemødet efter kampen lagde Kasper Hjulmand ikke skjul på, at det var på grund af situationen med Christian Eriksen.

- Simon var dybt, dybt berørt. Han var i tvivl, om han kunne fortsætte, og han gav det et skud, men det kunne ikke lade sig gøre, og det er fuldt forståeligt.

- Jeg har svært ved at forestille mig at skulle spille en fodboldkamp selv... men det var simpelthen, fordi følelserne var overvældende. De er rigtig, rigtig gode venner, fortæller en berørt Kasper Hjulmand om Kjær og Eriksen.

På pressemødet fortalte landstræneren også, at der var to muligheder i spil, da kampen var afbrudt - at spille færdig lørdag aften, som blev udfaldet, eller udsætte den til søndag klokken 12.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

YouKnowIt 22:38          
Stort cadeau for forsøget, og lige så stort cadeau for at trække stikket, hvis det ikke føltes rigtigt for ham.
Lazaronen 22:42          
Det her er lidt interessant, er det ikke normalt anfører og træner der i sidste ende beslutter om kampen skal genoptages.
Det tyder på Kjær ikke var klar...
edit: Derudover insinuer Hjulmand at han heller ikke var klar.

Jeg vælger at tro der ikke har været noget ekstra eksternt pres udover det at der sidder 25000 på stadion. Men hvis der har er det en lodret skandale, som derudover ligger op til en procedure ændring.
LunD^ 22:45          
Forståeligt går at spillerne hellere vil have overstået kampen i aften fremfor at skulle tænke over det hele natten og så skulle sætte sig op til kamp igen i morgen.
Lazaronen 22:46          
Forståeligt går at spillerne hellere vil have overstået kampen i aften fremfor at skulle tænke over det hele natten og så skulle sætte sig op til kamp igen i morgen.
Det er helt forståeligt.

Havde ikke set pressemødet og den anden artikel.
denrødeinvasion 23:56          
Respekt for at prøve at spille færdigt og endnu større respekt for at sige fra.

Skid hul i kampen i dag…

Vi banker Belgien på torsdag, forhåbentlig med Kong Christian på tribunen!
jbh 01:52          
Respekt Kjær !
Math553e 01:53          
Den mand er så vild, den største respekt herfra
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli