Luk

Kjær har udløb: Milan kender min holdning

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Roma - AC Milan
Serie A (31/10)
Oddset 2,20 3,70 2,95
bet365 2,40 3,50 2,80

Simon Kjær har kontraktudløb i AC Milan om et år, men virker umiddelbart indstillet på at forlænge aftalen, så milaneserne kan bare ringe. 

Simon Kjær er blevet en utrolig vellidt herre hos AC Milan, siden hans ankomst til klubben i januar 2020.

Til sommer udløber aftalen mellem parterne og til trods for, at begge parter virker glade for samarbejde, så er en ny kontrakt endnu ikke faldet i hak. 

Den danske landsholdsanfører virker dog rimelig opsat på, at det nok skal lykkes, og han udtrykker selv begejstring for at være i den italienske storklub.

- Nej, jeg er ikke kommet tættere på en afklaring. Jeg er sindssygt glad for at være der og trives i både klubben og byen. Jeg har også prøvet så meget i fodbold, at det bruger jeg ikke så meget tid på (at tænke over fremtiden, red.).

- Jeg har det godt, og jeg nyder at spille fodbold – både i min hverdag i klubben og her på landsholdet. De (Milan, red.) kender min holdning og min position, så når de vil have afklaret det, så ved de også, hvem de skal ringe til, lyder det fra Simon Kjær. 

Han har spillet 63 kampe for milaneserne, hvor fem af dem er i indeværende sæson. 


Af Andreas Roesen

9 kommentarer

voldstiv 12:46          
Ellers er du velkommen hjem til Midtjylland tænker sagtens du kan holde niveau et par år i suppen. Samtidig en konge chef i omklædningen og for de unge.
3.verdenskrig 13:00          
Det gider han da helt sikkert ikke
hollie 13:06          
Han er blevet verdensklasse i en sen alder. Noget af en udvikling. Kan ikke nævne mange andre jeg ville vælge over ham på positionen, så mon ikke han finder en større klub hvis ikke Milan vil spytte ud. Kjær og AC fåes ikke meget bedre som duo.
Martinovic 13:40          
Jeg er ret sikker på, at han får en ny toårig aftale.
beringer 14:55          
Ellers er du velkommen hjem til Midtjylland tænker sagtens du kan holde niveau et par år i suppen. Samtidig en konge chef i omklædningen og for de unge.
Han har jo netop sagt tidligere, at han ALDRIG kan flytte til Danmark for at spille (der blev han spurgt til et rygte om FCK), og det kunne han ikke, for at kone er fra Stockholm, og hun vil aldrig kunne være i en lille by (så lille er København altså ikke), så at han skulle kunne spille for en klub i Danmark, eller et andet, sted, hvor byen ikke var i TOP, var en umulighed...
TR1986 15:50          
beringer@

Det giver faktisk god mening når man ser på de klubber Simon Kjær har spillet i. Det har været klubber fra store flotte byer. Undtagen Wolfsburg som jeg overhovedet ikke vil vurdere som en attraktiv by.
Onsdag 27. oktober