Luk

Kjær holdt buret rent i debuten: Milan er videre

| Coppa Italia | 20 kommentarer

Infoboks

AC Milan - SPAL 3-0
Coppa Italia
20' 1-0 Krzysztof Piatek
44' 2-0 Samu Castillejo
66' 3-0 Theo Hernández

Simon Kjær fik onsdag aften debut for AC Milan, da han startede inde i AC Milans 3-0-pokalsejr over SPAL. Kjær blev skiftet ud efter 82 minutter.

Der var lyndebut til landsholdets anfører, Simon Kjær, da han blot to dage efter sit skifte til AC Milan var i startopstillingen til holdets pokalkamp mod SPAL.

Kjær startede i midterforsvaret ved siden af kaptajn Alessio Romagnoli, og de to skulle vise sig at få en rolig dag på kontoret, da Milan var dominerende i alle kampens facetter.

Således var Milan bedst fra start og efter 20 minutter sparkede polske Krzysztof Piatek Milan og Kjær på 1-0.

Polakken blev sendt alene mod mål, og han svigtede ikke, selv om det var lige ved og næsten, at hans træk mod SPAL-keeperen blev for langt.

Inden pausen blev det endnu bedre for Milan, der kom på 2-0 ved Samu Castillejo, som fik bolden omkring feltkanten. Ganske upresset fik han lov til at lægge bolden til rette og sparke på kassen, så bolden fløj i det fjerne målhjørne.

Efter pausen fortsatte kampbilledet, dog med endnu større Milan-kontrol.

Det udmøntede sig i en 3-0-scoring fra venstrebacken Theo Hernandez, som læste en aflevering fra SPAL og brød den. Franskmanden rendte fremad med bolden og trykkede af lidt uden for feltet, så bolden røg i kassen i modsatte sidenet.

Med otte minutter igen havde Kjær gjort dagens arbejde, og så kunne landsholdsanføreren lade sig udskifte med sit første rene bur i Milan-bagagen.

SPAL fik ikke ændret på resultatet, hvorfor Milan sikkert tager billetten videre til Coppa Italia-kvartfinalerne.


Af Jonas Dalgård

19 kommentarer

Helicobacter pylori 19:56          
Hvordan gjorde Kjær det?
Chrillinho 19:58          
Til alle jer der ikke er Milan fans, men er interesseret i Kjærs debut, vil jeg ærligt talt sige 10/10. Ikke én fod forkert, flere fine lange bolde, vandt alt på hovedet og havde nogle gode indgreb. Som jeg også skrev i en tidligere tråd, så er det her en klasse signing og han koster kun 2.5 millioner euro. Pioli har gjort det godt med formationsskiftet, og det er så fedt at se hvor meget bedre vi er med Suso og Hakan på bænken. Til sidst, så vil jeg bare runde af med at sige at Theo er årets signing, ja, næsten på tværs af alle ligaer. Hold da helt kæft et beast mand. Så god. Eneste minus i den her kamp var egentligt at den ikke blev 5-0.
Chrillinho 20:02          
Btw, jeg copy paster lige fra en anden tråd om Simon Kjær. Jeg skrev den ret sent, hvor ingen læste med mere, så har brug for at komme ud med hvorfor Kjær er en god signing.

"Til jer der er skeptiske over denne transfer og generelt nyder at gøre grin med Milan til enhver tænkelig lejlighed, vil jeg nu prøve at forklare tanken med denne transfer.
Så, jeg prøver at sætte det ret simpelt op.

1. Først og fremmest, Simon Kjær er ikke en dårlig fodboldspiller? I´m sorry, men det er han bare ikke, og jeg er den første til at kritisere danske spillere. Manden er 30 år gammel, anfører på et landshold der ikke har tabt i hvad, næsten 30 kampe i streg og er på hold-kortet hver evig eneste gang. Han holder spillere som AC, Zanka, Joachim Andersen (dyreste dansker nogensinde) bag sig, og det må der trods alt være en grund til.

2. Han spiller ikke i Atalanta, da han slet ikke passer ind i det system. De spiller med en 3-backs-kæde og han er ikke ligefrem den mest elegante og bold-spillende midterfosvar der er, det vil jeg give jer ret i. I Milan har vi allerede vores halv-elegante capitano i form af Romagnoli og har brug for en skraldemand med erfaring ala Kjær.

3. Hvor mange af jer kender egentligt til Milans nuværende hold? Jeg er ret skeptisk og kunne forestille mig at 9/10 i denne tråd, hygger sig med deres Premier League bold og får en god-griner af at kigge på LiveScore og se hvor Milan ligger i tabellen. Well, sidste sæson var Milan det yngste hold af alle hold i top-5 ligaer. Vi choker altid til sidst pga. koncentrationsvigt, manglende erfaring m.m. Derfor giver Zlatan handlen også SÅ meget mening.

4. Han bliver lejet i 6 måneder med en købs option på 2.5 (2.5!!!) milioner euro. Sorry, men det er seriøst en god pris for en 30-årig landsholdanfører.

Ellers, så vil jeg gerne høre hvorfor i synes det er sådan en fallit-erklæring at hente Simon Kjær? Der er ingen der påstår han skal være den nye stjerne eller noget som helst i den dur."
mofo72 20:14          
Simon Kjær passer og viser hvilket niveau den italienske liga er på...
Det glæder mig at Milan kan bruge ham.
Tillykke med ham.
Mastade 20:14          
Simon Kjær som målmand gør det godt kan jeg læse ud fra Bolds overskrift
Realforever2000 20:16          
Kjær gjorde det godt men husk nu på det var ikke en klasse modstander... vil gerne se når han står overfor nogle meget bedre spiller som Ronaldo eller dybala... husk nu på det pokal kamp... giv ham lige flere kampe også sluger jeg lige kamelen igen
Chrillinho 20:20          
@mofo72

Yes, sjovt, godnat :-)

@Realforever2000

Korrekt og enig. Mener også han er en klasse signing under omstændighederne. Man får den erfaring man har brug for og han er så billig. Men ja, SPAL spillede også virkeligt dårligt og det er klart at det skal ses i lyset af modstanderen. Det er mere når man laver sammenligningen med Musacchio, der mindst har én blunder hver kamp, er det en fin start.
Mandag 20. januar
Søndag 19. januar