Luk

Kjær med uheldig rolle i stor AC Milan-nedtur

| Serie A | 6 kommentarer

AC Milan led et 1-3-nederlag til Sassuolo på San Siro, hvor Simon Kjær og resten af Milan-defensiven havde det svært. Danskeren lavede et selvmål i første halvleg.

AC Milan tog en flot sejr hjemme over Atletico Madrid i Champions League i midtugen, og denne søndag dannede San Siro igen ramme om et brag, men i den italienske Serie A da Sassuolo kom på besøg.

Hjemmeholdet lå på en delt førsteplads med Napoli med 32 point og skulle derfor fortsætte den gode form med en sejr. Sassuolo lå til i den nedre halvdel på en 13. plads med 15 point efter 13 kampe.

Simon Kjær var som vanligt placeret i det centrale forsvar, hvor han dannede duo med Alessio Romagnoli, og de to skulle få det svært i kampen.

Zlatan Ibrahimovic var også med fra start. Han var ikke overraskende placeret helt i front.

Opgøret startede i et højt tempo med to mandskaber, der ville frem over stepperne.

Første scoring kom efter en dødbold, hvor Sassuolo-defensiven sov. En fiks hjørnesparkskombination endte i panden på Romagnoli, der med et kraftfuldt hovedstød sendte milaneserne foran med en afslutning ved den forreste stolpe.

Men den føring fik ikke lov til at stå i lang tid.

Tre minutter efter bragte 22-årige Gianluca Scamacca nemlig balance i regnskabet på meget fornem vis.

Den unge angriber modtog bolden lidt udenfor feltet, og han hamrede til den og bragede den ind bag Mike Maignan i Milan-målet.

Og så vendte det hele for Sassuolo, der også skulle komme på 2-1.

Det skete i forbindelse med et hjørnespark, hvor Milan ikke fik clearet bolden ordentligt. Kuglen endte for fødderne af Scamacca, der prøvede lykken. 

Bolden hapsede Maignan i første omgang, men han parerede den direkte ud i benene af Kjær, der altså havde sidste berøring på bolden, inden den havnede i nettet.

Dermed gik Sassuolo til pause med en 2-1-føring.

I anden halvleg blev det bestemt ikke bedre for AC Milan, der havde gang i en dårlig defensiv kamp. Bolden endte for fødderne af Domenico Berardi efter en periode, hvor Milan-spillerne slet ikke kunne få kuglen ud af egen forsvarszone.

Berardi var kold i afslutningsøjeblikket, og så stod det 3-1 til gæsterne.

Frustrationen var til at få øje på, og Milan-spillerne var ikke gode venner med bolden.

I det 77. minut blev kampens første målscorer, Romagnoli, vist ud efter et direkte rødt kort, hvor han stoppede en oplagt scoringsmulighed, og det gjorde ikke betingelserne nemmere for hjemmeholdet i de sidste minutter.

Det endte med et skuffende nederlag på 1-3, og dermed har Milan givet Napoli muligheden for at stikke af i toppen, hvis de kan vinde over Lazio senere søndag.

Sassuolo kraver en enkelt placering op i tabellen og indtager nu en plads som nummer 12.

Andetsteds tabte Spezia med 0-1 til Bologna på hjemmebane, hvor Andreas Skov Olsen fik cirka et kvarter på banen for gæsterne. Målet blev scoret af Mark Arnautovic på et straffespark.


Af Rasmus Glud

6 kommentarer

Milan88 17:07          
Wow. Romagnoli viser endnu engang, hvor han ikke skal være i startopstillingen. Bakayoko - er du vanvittig han er dårlig. Hvis jeg ikke tager fejl, så har han direkte kostet mål med fejlafleveringer på egen halvdel i næsten alle kampe han har spillet denne sæson. Er du gal han er dårlig. Saelemakers som sædvanligt svag, kan absolut intet end at løbe.
For min skyld må Milan gerne ende på en fjerdeplads i Champions League. De har ikke holdet til både at spille europæisk og spille med om mesterskabet.
lucatoni666 17:07          
Stop nu med at bruge romagnoli
TheHitch80 17:15          
Både Romagnoli og Bakayoko er ude af form, og begge kan være gode.
Bakayoko begyndte helt absurd dårligt sidst han var i Milan, til at spille sig varm og blive utrolig god.
Romagnoli har også bestemt før vist at han kan være en klasse CB.
Men Saelemakers har jeg altid set som en blind passager.

En totalt off dag i dag, men sådan er det med hold der ikke er topklasse, og Milan har ganske enkelt ikki holdet til Scudettoen; langt fra vil jeg enda påstå.
Martinovic 17:19          
Inter var sammen med Juventus store favoritter inden sæsonen. Nu er de kæmpe favoritter.

Milan har en god bredde, men for mange skader til at blive en trussel i det lange løb. Bundniveauet er heller ikke godt nok til at blive mester. Heldigvis ser det fornuftigt ud i forhold til top4.
Milanistar 22:49          
Det koster sgu når defensiven sejler, hvilket den generelt har gjort for ofte denne sæson. Det er ikke så meget de individuelle spilleres skyld som det er holdets organisation, der bare ikke er god nok.

Inter har overhalet os inden jul, og Napoli er på vej væk. Vi skal snart til at se os over skulderen efter Atalanta og Roma, hvis der ikke sker snarlige forbedringer i det defensive. Så hellere vinde 1-0 på et straffespark end tabe 4-3 til Fiorentina, hvilket er til at leve med, og så derefter bøje sig forover og blive røvrendt af fking Sassuolo. På hjemmebane. Kom nu mand.
Rasmus Høst 11:46          
@molanistar. Så du kampen? Synes det var en tynd kop fremadrettet hvor den sidste pasning svigtede konstant, og de fleste skud sneg sig uden om stolpen. Hvis Florenzis dommedagshug havde siddet en halv meter mere til højre, havde det set helt anderledes ud. Scamaccas første mål var der ikke én målmand i verden der havde reddet, og Kjær var kun en tåspids fra at få den blokeret. Det andet mål er rent kludder og ved det tredje bliver alle snydt af at de regner med Berardi skal have den over til venstre, men han huggede den bare iskoldt ind. Ret skidt forsvarsspil lige i den situation, men ellers synes jeg ikke det var SÅ dårligt at man kan sige de bare tog imod en nougat-pløjning.
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar