Luk

Kjær og Milan slog Inter i dramatisk derby

| Serie A | 19 kommentarer

Infoboks

Inter - AC Milan 1-2
Serie A
13' 0-0 Zlatan Ibrahimovic
13' 0-1 Zlatan Ibrahimovic
16' 0-2 Zlatan Ibrahimovic
29' 1-2 Romelu Lukaku

Zlatan Ibrahimovic scorede to mål for AC Milan og Simon Kjær, der vandt 2-1 over Inter i Serie A. Christian Eriksen fik knap 30 minutters spilletid.

Der var lagt op til et brag af et Milano-derby mellem Inter og AC Milan i Serie A. Milan kunne tage førstepladsen i ligaen med en sejr, mens Inter kunne spille sig på andenpladsen.

Simon Kjær spillede hele kampen for Milan, mens Christian Eriksen kom ind for Inter i det 68. minut.

39-årige Zlatan Ibrahimovic startede på toppen for AC Milan, og han fik en hovedrolle tidligt i kampen.

Ti minutter inde i opgøret blev han nedlagt i feltet af Aleksandar Kolarov, og så fik Milan et straffespark.

Det tog Ibrahimovic sig selv af, men han brændte på Samir Handanovic. Inter-målmanden gav dog en ripost, som Ibrahimovic lagde i nettet til en Milan-føring på 1-0.

Få minutter var Zlatan igen på pletten. Rafael Leao lagde et smukt indlæg ind, som Ibrahimovic let kunne lægge i nettet til 2-0 for Milan.

En halv time inde i opgøret fik Inter reduceret, da den stærke belgiske angriber Romelu Lukaku fulgte op på et fladt indlæg fra Ivan Perisic. Lukaku sparkede bolden i mål til 1-2 for Inter.

I anden halvleg udeblev de helt store målchancer. Inter havde en fin chance til Achraf Hakimi, mens Milan-indskifter Rade Krunic også misbrugte en stor mulighed.

Et kvarter før tid kom Simon Kjær i problemer over for Christian Eriksen. Eriksen forsøgte at finde Lukaku i feltet, og afleveringen endte med at ryge ind på Kjær og ind til den frie Lukaku. 

Lukaku blev nedlagt af Milan-keeper Gianluigi Donnarumma, og dommeren dømte straffespark. Efter store protester blev dommen omstødt, da Lukaku var offside i situationen, selvom Inter-spillerne protesterede for, at bolden blev spillet til Lukaku via en Milan-forsvarer.

Inter kom ikke tilbage i kampen, som Simon Kjær og AC Milan endte med at vinde 2-1.

Dermed rykker AC Milan op på førstepladsen i tabellen med fjerde ligasejr i træk. Inter forbliver på ligaens femteplads.


Af Johannes Skjøth
Mandag 26. oktober