Luk

Kjær om Dzyuba-duel: Håndterede Lukaku

| EM | 8 kommentarer

Infoboks

Simon Kjær mener, at Danmark skal forsøge af lukke Ruslands store angriber Artem Dzyuba ned som hold, ligesom man gjorde med Romelu Lukaku senest.

I torsdags formåede det danske forsvar at lukke godt ned for Belgiens store angriber Romelu Lukaku i første halvleg, mens Inter-stjernen var sværere at håndtere efter pausen.

Mandag venter der det danske forsvar en ny opgave mod en fysisk stærk angriber fra Rusland, som har Artem Dzyuba på toppen.

Simon Kjær er klar til opgaven, og forsvarsspilleren fremhæver, at Dzyuba ikke har de helt samme egenskaber som Lukaku. 

- Vi spillede mod en halvstor angriber den anden dag. Ham her, har ikke så meget fart, som Lukaku har, men han har rigtig mange kvaliteter, og der er rigtig meget spil, som går igennem ham.

- Det skal vi selvfølgelig ud og håndtere som hold, ligesom vi håndterede det den anden aften. Vi skal have fuld respekt for det, som de kommer med, men vigtigst skal vi have fokus på vores egen styrke. 

- Hvis vi kan bygge den samme energi op som mod Belgien og få den samme opbakning, så er jeg fortrøstningsfuld. Jeg hviler meget i det her hold, så vi kan få det, som vi kommer efter, forklarer Kjær på pressemødet forud for kampen.

Udover at Danmark selv skal vinde deres kamp mod Rusland for at gå videre, så skal Belgien og Lukaku slå Finland i det andet opgør i gruppen.


Af Theis Fischer Brandt

8 kommentarer

Ditmer-K 18:47          
Lukaku var direkte involveret i begge Belgiens mål så ved ikke hvor godt et eksempel det er.
TheUnitedWay 18:50          
Lukaku var afgørende i begge mål. Heldigvis er Dzyuba ikke lige så hurtig.
Stagger Lee 18:56          
Det var Lukaku, der skabte begge mål. Men de gjorde det flot og specielt Kjær spillede en konge kamp. Hvis de spiller op til kampen mod Belgien, så vinder de også over Rusland. Lukaku derimod, er vel verdens bedste angriber lige nu.
casperj 18:57          
Lukaku blev jo rykket ud på kanten i anden halvleg. Dvs. Lukaku ikke var overfor Kjær
Jakobsen86 19:28          
Den største trussel fra Russik side er klart, hvad den statslige mafia (FSB) eller den private mafia evt. måtte have investeret i kampen.
MesutCazorla 19:30          
Jeg mener nu stadig, at eksemplet er gangbart. Lukaku havde vel maks tre nævneværdige aktioner, fordelt over 90 minutter - at der så er så meget kvalitet i ham og resten af mandskabet, så to af de chancer resulterer i mål, synes jeg ikke underminerer pointen om, at Lukaku nærmest var usynlig i størstedelen af kampen.
grumblesnake 19:38          
Artem Dzyuba er da sikkert en dygtig angriber for Zenit, men Lukaku er jo i en helt anden liga, metaforisk som fysisk.
Han er stor, men hvis vi spiller med Vestergaard har vi en der er større.
Søndag 25. juli