Luk

Kjær scorede i Sevillas hyldest til afdød Reyes

| La Liga | 2 kommentarer
Kjær scorede i Sevillas hyldest til afdød Reyes
Foto: Getty Images

Infoboks

Extremadura - Sevilla 2-2
Træningskamp
9' 1-0
42' 1-1 Simon Kjær
58' 1-2 Luuk de Jong
90' 2-2 Alex Lopez

Simon Kjær scorede, da Sevilla lørdag aften spillede 2-2 mod Extremadura UD. Testkampen blev spillet til ære for Jose Antonio Reyes, der i juni døde i et trafikuheld.

Simon Kjær og Sevilla gik lørdag aften på banen i opstartens sidste testkamp, inden La Liga starter om en uge.

Her stod klubben over for Extremadura UD i en kamp, der var en hyldest til Jose Antonio Reyes, der på tragisk vis omkom i en trafikulykke 1. juni 2019.

Reyes, der startede karrieren hos Sevilla og på daværende tidspunkt spillede for Extremadura UD, blev kun 35 år. 

Extremadura UD kom i front efter ni minutter ved Víctor Pastrana. Simon Kjær spillede bolden tilbage til målmand Sergio Rico, der blev presset og spillede bolden lige i fødderne på modspilleren, som let kunne sende bolden i mål.

Simon Kjær startede i Sevillas forsvar, og kort før pausen viste han, at han også har evner i den anden ende af banen. Her dukkede han op efter et hjørnespark og sendte 1-1-målet i kassen.

I anden halvleg blev det 2-1 til Sevilla, da nyindkøbte Luuk de Jong var på pletten. Et frispark blev sendt i feltet, og han dukkede op ved bagerste stolpe og headede bolden i nettet.

Til allersidst fik hjemmeholdet udlignet, da et indlæg blev headet på tværs i feltet. Her stod Alex Lopez helt fri til at sende bolden i mål til slutresultatet 2-2.

Sevilla og Simon Kjær starter sæsonen søndag den 18. august, hvor en udekamp mod Espanyol venter.


Af Jonas Sand
Torsdag 22. august
Onsdag 21. august