Luk

Kjær udgik da Milan vandt terræn i toppen

| Serie A | 8 kommentarer

Infoboks

Genoa - AC Milan 0-3
Serie A
10' 0-1 Zlatan Ibrahimovic
45' 0-2 Junior Messias
61' 0-3 Junior Messias

Simon Kjær blev skadet og  båret fra banen, da AC Milan halede ind på Napoli i toppen af Serie A med en 3-0-sejr ude over Genoa.

AC Milan kæmper igen med om mesterskabet i Serie A. Sidste års succesfulde sæson ser nemlig ikke ud til at have været en enlig svale.

Onsdag aften kunne de tilbageerobre andenpladsen i rækken med en sejr over Genoa, som har noget af en Milan-legende på trænerbænken.

Ukrainske Andriy Shevchenko styrer løjerne på i Genoa, og hvis der er en, som har scoret mange kassser i sine unge dage i Milano, så er det den ukrainske træner.

Simon Kjær tog selvfølgelig plads i Milans forsvar, men det desværre en meget kort fornøjelse for den danske forsvarsspiller.

Efter blot fem minutter blev han båret fra banen – med hvad der lignede – en alvorlig knæskade. Tingene blev dog mere positive for Milan få minutter efter.

Zlatan Ibrahimovic gik til en frisparksbold fra kanten af feltet, som han lagde forbi muren og ind i netmaskerne til 1-0. Det så legende let ud for den rutinerede svensker.

Før pausen blev tingene endnu bedre for Milan. Brasilianske Junior Messias var hurtig over en ripost, som han headede i nettet til 2-0.

Messias fortsatte målformen efter pausen, da han køligt satte en aflevering fra Brahim Diaz over i det lange hjørne til 3-0.

Flere scoringer kom der ikke i kampen, og de tre point sender Milan tilbage på andenpladsen, hvor man blot har et point op til Napoli, som skuffede mod Sassuolo med 2-2. 


 


 


Af Theis Fischer Brandt
Søndag 16. januar