Luk

Kjellerup bekræfter: Ralf P. fyret

| Danmark | 1 kommentar

Infoboks

Kjellerup bekræfter nu, at de har fyret Ralf Pedersen. AGF's U19-træner Claus Therkildsen tager over.

Kjellerup er færdige i 2. division Vest for denne omgang, og selvom der var tid tilbage af kontrakten, skille midtjyderne sig nu af med cheftræner Ralf Pedersen.

Det handler dog ikke om resultaterne, fastslår klubben, men om at Pedersen har forhandlet med to andre klubber.

- Da Ralf Pedersen med vores viden har ført samtaler med to klubber, er vi blevet usikre på, om vi pludselig vil stå i den situation ikke at have nogen træner i efteråret. I det ene tilfælde har forløbet været, at der på Ralf Pedersens foranledning blev ført realitetsforhandlinger om ophævelse af vores aftale pr. 30.06.2015.

- Det har selvsagt givet os mange tanker om fremtiden, og ført til den beslutning, at vi vælger at foretage et trænerskifte nu for at undgå skrækscenariet pludselig at stå uden en kvalificeret træner, skriver Kjellerup i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Ralf Pedersen har undervejs i hele sin tid i KIF haft en meget professionel tilgang til jobbet. Han har været en meget markant og populær personlighed i klubben både på og uden for banen.  KIF´s ledelse er derfor meget tilfredse med det arbejde, som Ralf Pedersen har ydet i en periode på mere end fem år, og ønsker ham således alt mulig held og lykke med den videre trænerkarriere.

Afløser for Pedersen bliver AGF's nuværende U19-træner Claus Therkildsen.


Af Mikael Blond

1 kommentar

JytteRolf 10:14          
Flot formuleret af Kjellerup. Held og lykke til begge.
Mandag 18. oktober
Søndag 17. oktober