LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kjellerup-Silkeborg spilles på Jysk Park

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer
Kjellerup-Silkeborg spilles på Jysk Park
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - FC Roskilde
NordicBet Liga (03/03)
Oddset 2,10 3,50 3,25

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Pokalkampen mellem Kjellerup og Silkeborg den 19. september spilles på Silkeborgs hjemmebane Jysk Park.

Da 2. divisionsklubben Kjellerup i sidste uge skulle møde Silkeborg i DBU Pokalen, måtte kampen aflyses få timer før kampstart, da banen ikke var klar til kamp efter et massivt regnvejr.

Onsdag meldte klubberne ud, at tirsdag den 19. september er ny spilledato, og nu ligger det også fast, at kampen spilles på Silkeborgs hjemmebane, Jysk Park.

Kjellerup oplyser på klubbens hjemmeside, at beslutningen er truffet, da klubben skal garantere, at kampen kan afvikles som planlagt, hvilket klubben ikke kan.

- Desværre er situationen omkring stadion (bane 1 på Bjerget) ikke opløftende efter skybruddet i sidste uge, og de efterfølgende dages nedbørsmængder. Der står stadig vand på banen, hvorfor Silkeborg Kommune ikke har mulighed for arbejde med deres store tunge maskiner.

- Vejrudsigten for de kommende dage viser måske en lille bedring, men nedbør undgår vi næppe frem mod tirsdag. Vi tør ikke tage risikoen for at kampen endnu engang ikke kan afvikles på Bjerget, meddeler Kjellerup på sin hjemmeside.

Kampen på Jysk Park spilles tirsdag den 19. september klokken 19.00.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Lørdag 23. februar