Luk

Kjellerup-træner: Skive er store favoritter

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

FC Roskilde - Skive IK
NordicBet Liga (12/07)
bet365 3,20 3,80 2,05
Oddset 3,25 3,60 2,10
YouBet 3,35 3,75 1,95

Kjellerups cheftræner Krzysztof Popczynski forventer en krig i kampen mod Skive, som han beskriver som klare favoritter til opgøret.

Kjellerup kæmper for overlevelse i 2. division og kommer fredag på en svær opgave, når topholdet Skive kommer på besøg.

Cheftræner Krzysztof Popczynski tøver ikke med at kalde gæsterne for klare favoritter, og han vil se et andet niveau fra sit mandskab, end det formåede at vise i forårspremieren mod Kolding IF.

- Skive kommer til Kjellerup som store favoritter. De er et utrolig godt hold, formentligt det bedste i 2. Division. De kan spille på mange måder og har en utrolig bredde. Så skal vi have noget med fra den kamp, så skal vi tro på os selv og vores koncept, siger Popczynski til Kjellerups hjemmeside.

- Modsat kampen fra Kolding, så skal vi være helt klar fra start. Drengene skal ud og kæmpe om hver eneste bold, hver eneste meter. Det bliver en krig, og den skal vi vinde.

- Lige nu kæmper vi for at blive i 2. Division, og det skal kunne ses. Vi skal kæmpe for alle de frivillige, der yder en kæmpe indsats i klubben. Vi skal kæmpe for alle de tilskuere, som følger os og kommer på stadion.

Kjellerup ligger sidste i 2. divisions gruppe 1, mens Skive ligger nummer to bag Kolding IF.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 12. juli
Lørdag 11. juli