Luk

Köln lejer hurtigløberen Emmanuel Dennis

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Union St.Gilloise - Club Brugge
1. Division A (01/08)
bet365 6,00 4,50 1,45

FC Köln har forstærket sig med Club Brügge-angriberen Emmanuel Dennis, som kommer til klubben på en lejeaftale for resten af sæsonen.

FC Köln er med 15 scoringer blandt de hold, som har scoret færrest mål i Bundesligaen, og det har man nu forsøgt at gøre noget ved.

Bundesliga-klubben oplyser nemlig, at man har sikret sig den 23-årige Emmanuel Dennis, som kommer til på en lejeaftale for resten af sæsonen i Club Brügge.

- Emmanuel er en hurtig spiller, der kan bruges i midten af angrebet og på kanterne. Hans afslutningskvalitet gjorde ham i sidste sæson til et navn hos talrige storklubber, siger sportsdirektør Horst Heldt.

Den nigerianske angriber har dog haft problemer med at finde netmaskerne i denne sæson, hvor han har nettet en gang og lavet tre oplæg i 13 kampe.

Dennis har i de seneste måneder været langt fra spilletid i Club Brügge og har således ikke fået et eneste minut i de seneste ni kampe.

I november røg han angiveligt ud af truppen for en stund, da han blev vred over, at han ikke kunne sidde, hvor han ville i spillerbussen.

Det kan du læse om her.


Af Jonas Dalgård
Søndag 25. juli