Luk

Köln og Wolfsburg delte i hæsblæsende duel

| Bundesliga | 0 kommentarer

Köln og Wolfsburg spillede 2-2 i en chancerig affære, hvor Frederik Sørensen var på bænken hele kampen. Det samme var Andreas Poulsen for Gladbach, der spillede 2-2 med Freiburg. 

FC Köln var lørdag eftermiddag værter, da Wolfsburg kom på besøg i Bundesligaen.

Hjemmeholdet kæmper i øjeblikket for at lægge afstand til nedrykningspladserne, hvor de inden opgøret havde et point ned til Mainz på 16. pladsen, der betyder playoff om nedrykning.

FC Köln havde Frederik Sørensen siddende på bænken hele kampen. 

Gæsterne indtog omvendt femtepladsen inden opgøret, hvor de kunne spille sig á point med Leipzig på andenpladsen, hvis resultaterne flaskede sig for dem.

Det var dog alligevel Köln, der kom bedst fra start i opgøret. Efter knap 20 minutters spil gik Salih Özcan til baglinjen, hvorfra han lagde en flad bold skråt tilbage til Jan Thielmann, der fik tid til at dæmpe bolden, inden han lagde den fladt i nettet i modsatte side.

Glæden varede blot ti minutters tid, inden Maximilian Arnold fik bragt balance i regnskabet.

Wolfsburg blev tilkendt et frispark cirka fem meter uden for feltet i højre side, og det udnyttede Arnold til at krølle den over muren og i nettet ved den nærmeste stolpe.

Hjemmeholdet skulle dog komme til pause med en føring.

To minutter før pausefløjtet var opskriften tæt på identisk som ved det første mål, da Ondrej Duda fik spillet en flad bold, skråt tilbage i feltet til sig, hvor han sparkede den første gang helt op i det nærmeste hjørne. Flot scoring.

Anden halvleg var ikke mere end et par minutter gammel, før Wout Weghorst headede Wolfsburg på 2-2.

Renato Steffen tog et træk ind i banen fra højre, inden han sendte et indadskruet indlæg ind i panden på den hollandske angriber, der kvitterede ved at heade bolden i nettet lige over hovedet på Köln-keeperen.

Anden halvleg blev dog en mindre chancerig og hæsblæsende affære, hvor Wolfsburg var mest på bolden i jagten på de tre point, der kunne sende dem helt op på de rigtige sjove pladser i tabellen.

Bedste forsøg på at blive matchvinder leverede Maxence Lacroix, da han sendte en afslutning tæt forbi mål med ti minutter igen, men det blev ved 2-2.

I Freiburg blev resultatet det samme, da Gladbach var på besøg.

Her bragte Breel Embolo gæsterne foran, inden Philipp Lienhart og Vicenzo Grifo vendte det hele på hovedet. Alassane Plea sørgede dog for, at Gladbach alligevel fik et point med hjem, da han udlignede til slutresultatet 2-2.

Andreas Poulsen så hele kampen fra bænken.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar