Luk

Klopp afskriver Thiago og duo mod FCM

| Champions League | 8 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Atalanta
Champions League gruppe D (25/11)
Oddset 1,65 4,50 4,50
bet365 1,65 4,40 4,50

Jürgen Klopp forventer ikke at have Thiago, Joel Matip og Naby Keita med til mødet mod FC Midtjylland tirsdag.

Liverpool tager tirsdag aften imod FC Midtjylland på Anfield, og her undgår FC Midtjylland blandt andet Liverpool-stjernen Thiago.

Han er nemlig skadet, og Jürgen Klopp forventer hverken, at Thiago, forsvarer Joel Matip eller midtbanespiller Naby Keita bliver klar til opgøret.

- Det tror jeg ikke. Som jeg sagde i sidste uge, så ser vi på dem fra dag til dag, men det lader til, at de får brug for nogle flere dage, siger Klopp på mandagens pressemøde.

Liverpool fik i weekenden sin førstekeeper Alisson tilbage, og han var også en del af pressemødet mandag, hvorfor det forventes, at han vogter målet tirsdag.

 


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

kanmandet 16:46          
Liverpool skal simpelthen, senest til sommer, få byttet Keita og Matip ud med nogle andre. Det er simpelthen en farce og ikke holdbart at de er skadet 2/3 dele af sæsonen hver sæson.
7000 Fredericia! 18:06          
Dejligt, at Matip glasben ofte er klar nu, hvor Klopp valgte at gamble med ingen indkøb til det centrale forsvar. Det næste bliver vel, at Gomez bliver skadet igen.
09043428 18:47          
Dejligt, at Matip glasben ofte er klar nu, hvor Klopp valgte at gamble med ingen indkøb til det centrale forsvar. Det næste bliver vel, at Gomez bliver skadet igen.
Jeg synes nu ikke det var at gamble. Man har Gomez, Matip, Van Dijk og Fabinho. Evt. Phillips og så 3 talenter der kan hives op (Van den berg, Koumetio og Rhys Williams).
Jeg kan dog godt se i din debathistorik at du har et horn i siden på Klopp. Det er også bare for dårligt som han har gjort det. ;)
Påfuglen 21:58          
Mon ikke de "skader" går over i løbet af ugen, så de er klar til kampen mod West Ham?
D.B.R. © 21:59          
De sad alle ude med skader i weekenden, så den er god nok.
kanmandet 06:53          
.Mon ikke de "skader" går over i løbet af ugen, så de er klar til kampen mod West Ham?
De er så tæt på at være klar som de kan være, så det at de ikke er med i aften betyder at de spiller i weekenden. Der er altid den risiko at Matip og Keita bliver skadet igen inden weekenden.
T-United 10:47          
Så man ikke mod Sheffield United, at Fabinho har sine begrænsninger som midterforsvarer?
Tirsdag 24. november