Luk

Klopp bebrejder ikke Salah for coronasmitte

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Wolverhampton
Premier League (06/12)
Oddset 1,52 4,20 6,10
bet365 1,50 4,33 6,50

Liverpool-træner Jürgen Klopp vil ikke bebrejde Mohamed Salah for, at han er blevet smittet med coronavirus, selvom egypteren deltog i broderens bryllup.

I fredags blev Mohamed Salah testet positivt for coronavirus, mens han var afsted med det egyptiske landshold. 

Den positive test faldt få dage efter, at der havde floreret billeder på de sociale medier, hvor Liverpool-stjernen deltog i broderens bryllup. 

Derfor var det nærliggende at tro, at Salah blev smittet her, men Jürgen Klopp vil ikke bebrejde sin egyptiske offensivspiller for, at han deltog i festlighederne. 

- Der er intet at sige offentligt om, at han tog til et bryllup for at være ærlig. Jeg taler med mine spillere privat. Men jeg kan fortælle her, at jeg var i Tyskland i sommer, og en af mine venner rykkede sin fødselsdag, fordi han vidste, jeg var i Tyskland. 

- 50 mennesker deltog, og i sidste øjeblik valgte jeg at blive væk. Og det var bare en fødselsdag, hvilket var tilladt i Tyskland. Det er bare én situation. I andre lande er der mere socialt pres på dig, og en brors bryllup er et meget specielt øjeblik, siger Jürgen Klopp ifølge Goal. 

Liverpool møder søndag aften Leicester. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 3. december
Onsdag 2. december