Luk

Klopp: Det ser ud til at man allerede er ude

| Champions League | 12 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool
Premier League (13/05)
Oddset 2,85 3,65 2,35
bet365 2,90 3,60 2,30

Jürgen Klopp mener ikke, at Liverpool har det store at tabe i returkampen mod Real Madrid. Han håber at få sine spillere til at tro på comebacket, selvom det bliver svært.

Ved at tabe 1-3 i Madrid i den første kamp gav Liverpool ikke ligefrem sig selv et fantastisk udgangspunkt for at komme i Champions League-semifinalen.

Onsdag gælder det returkampen på Anfield, og Jürgen Klopp håber på endnu et stort comeback på det legendariske stadion, som dog mangler en vigtig ting denne gang – tilskuere.

- Når man er bagud 1-3, ser det ud til, at man allerede er ude. Det betyder, at man ikke har en masse at tabe, så vi vil give det et forsøg. Det er præcis sådan, vi vil gå efter det, siger Klopp ifølge AS og fortsætter:

- Det er en konsekvens af præstationen på dagen. De var bedre end os, og vi var ikke så gode, som vi kunne eller skulle have været, men det var første kamp.

- Der er bare et ekstra problem; ingen tilskuere på stadion. Resultatet er et problem, modstanderens kvalitet er et problem, og selvfølgelig er det også et problem, at stadion er tomt.

- Vi er nødt til at have en god stemning for at begynde at tro på det igen, og hvis det sker, og vi kan se, at det er muligt, så har vi en chance, men det er stadig utroligt svært, siger Jürgen Klopp.


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

Babel 19:22          
Liverpool vinder 2-0 ;-)
D. Dean 19:32          
De har da alt at tabe. Mesterskabet er forlængst væk, og de er langt fra sikret CL-bold i næste sæson.
Ikke arrogant, bare bedre 19:52          
Nærmest umuligt at se real madrid smide det her væk, real skal nok score mindst 1 mål, og endnu sværere at se dem lukke over 2 ind
This is Anfield 19:58          
og de er langt fra sikret CL-bold i næste sæson.
Det er vel mere realistisk at slutte i top 4 end at komme tilbage fra 3-1 mod Real og yderligere vinde CL? Liverpool er blot tre point fra top 4, og der er syv runder tilbage.

Jeg håber da på en godt CL run. Jeg vil dog vurdere at med 6 sejre i de sidste 7 pl kampe bør top 4 være sikret. Det anser jeg som mere realistisk end at vinde CL.
Olzen JM 20:18          
Jeg ser nu stadig dette opgør som meget åbent i forhold til hvem der går videre. Begge holds forsvar er decimeret, så hvis Liverpools angribere rammer dagen, har de gode chancer. Jeg ser det som 60-40 i Madrids favør.
D. Dean 20:32          
@This is Anfield
Det er jeg enig med dig i, men det var ikke min pointe, og ikke det, jeg kommenterede på.
This is Anfield 20:37          
Så du mener at Liverpool har CL at tabe og ikke vinde? Jeg tolkede det sonar CL titlen var Liverpools billet til CL i næste sæson.

Liverpool har desværre fortsat fir mange skader til st være i nærheden af en favoritværdighed - selv hvis man ser bort fra at man pt er bagud 3-1 mod real. Liverpool har intet at tabe. Sæsonen er desværre ødelagt for længst.

Og bevares - jeg håber da at det lykkedes med CL, men jeg vil ikke være skuffet hvis det som forventet ikke bliver til mere end næste kamp.
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj