Luk

Klopp får kritik for udtalelse: Ikke ment sådan

| Liverpool | 21 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Aston Villa
Premier League (11/12)
Oddset 1,23 6,60 12,00
bet365 1,22 6,50 12,00
Liverpool
Juergen Klopp

Jürgen Klopp skulle onsdag aften stå til regnskab, da han i lørdags kaldte Africa Cup of Nations en ”lille turnering”. 

Efter Liverpools 4-0 sejr over Arsenal i lørdags fik Jürgen Klopp brugt en uheldig vending, som blev debatemne under onsdagens pressemøde efter kampen mod FC Porto.

Efter lørdagens kamp kaldte Jürgen Klopp Africa Cup of Nations for en 'lille turnering', hvilket fik journalist Ojora Babatunde fra OJB Sport op i det røde felt.

Ved onsdagens pressemøde spurgte journalisten ind til Jürgen Klopps udtalelse, og journalisten forlangte en undskyldning af Liverpool-manageren.

Hej Jürgen. Under sidste pre-match interview kaldte du Africa Cup of Nations en ”lille turnering”. Jeg mener, at det er en fornærmelse mod spillerne, en fornærmelse mod fansene og en fornærmelse mod menneskerne på kontinentet. Jeg mener, at du skylder kontinentet en undskyldning.

Jürgen Klopp blev paf over spørgsmålet, men forklarede sig så godt som han kunne overfor journalisten.

- Jeg mente det ikke på den måde. Jeg mente det slet ikke sådan, og hvis jeg skal være helt ærlig, forstår jeg ikke, at du forstod det på den måde, lød det fra Jürgen Klopp ved pressemødet.

- Jeg sagde: 'Der er en lille turnering i januar', og jeg mente ikke en lille turnering. Jeg mente, at der stadig er en turnering i januar. Det er ironisk. Der er stadig en turnering i januar, endda en stor turnering. Vi mister vores bedste spillere til den turnering, lød svaret fra Klopp.

Journalisten var dog ikke tilfreds med svaret og ønskede, at Klopp skulle uddybe sit svar.

Men det ville du ikke sige i Europa. Du ville ikke sige en ”lille turnering i Europa”. 

- Engelsk er ikke mit modermål, men hvis du vil forstå mig forkert, kan du gøre det hele tiden, lød det fra Klopp.

- Jeg ved, at jeg ikke ville tænke sådan. Jeg forstår ærlig talt ikke, hvordan du kunne tro dette, men det er virkelig ikke OK, da jeg aldrig kunne finde på det. Det var ikke min intention. Men det er det for nu, afsluttede Jürgen Klopp.

Liverpool vandt onsdag aften 2-0 mod FC Porto.


Af Jeppe Brøgger Nielsen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december