Luk

Klopp forstår ikke tilskueråbningen i England

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Liverpool
Premier League (28/01)
Oddset 3,20 3,65 2,15
bet365 3,20 3,50 2,20

Liverpools Jürgen Klopp har svært ved at forstå, hvorfor der kan være 2.000 tilskuere uanset om kapaciteten er 9.000 eller 60.000 på stadion.

Den 2. december kan engelske fodboldfans igen se frem til at komme på stadion, når der bliver åbnet forsigtigt op for tilskuere igen.

Her er der umiddelbart lagt op til en differentieret åbning, hvor der kan være mellem 0 og 4.000 tilskuere på de forskellige stadioner. 

Det kommer til at afhænge af, hvilket niveau klubberne spiller på, ligesom smittetrykket i de pågældende område forventes at blive taget i betragtning. 

Det glæder Liverpool-træner Jürgen Klopp, der dog stiller sig uforstående overfor, hvis stadionets kapacitet ikke tages i betragtning.

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor du kan have 2.000 på et stadion med plads til 60.000, når du samtidigt kan have 2.000 på et stadion med plads til 9.000 tilskuere. Jeg forstår det ikke, siger ifølge Sky Sports. 

Liverpool møder onsdag aften Atalanta i Champions League. 

 


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

JB94 17:23          
Det er heller ikke logisk
Sten_H 17:33          
mit eneste bud er, at pladsen uden for stadion ikke er tilsvarende større på et stadion med plads til 60000, og tilskuerne derfor vil komme til at klumpe sammen uden for stadion.
vicham 17:48          
Det er baseret på, hvor høj en risikozone stadion ligger i. Og så er det altså ligegyldigt, hvor mange tilskuere, der er plads til.

The government´s tier system, based on local coronavirus infection rates, will determine the areas in which fans will be able to attend live sport. Areas will be split into Tier 1, Tier 2 and Tier 3 - viewed respectively as medium risk, high risk and very high risk of infection.
grumblesnake 18:06          
Der er meget der kan lade sig gøre når det handler om penge og populisme. Uanset hvad betyder det en forøget risiko hvilket hænger meget dårligt sammen med at England langt fra har kontrol over smitten.
Dentovltemand2 18:14          
@StenH

Men hvad hvis man delte stadions ind i forskellige zoner, og hver enkelt zone havde forskellige adgangs og afgangstider, så ville pladsen ud for stadion vel ikke spille den store rolle ?
HanSolo 19:01          
Jo det er den da. Der er gjort plads til flere fans.
JuveFella 20:42          
vicham@

Hvorfor er det ligegyldigt hvor mange der kan være plads til på stadion? Med plads til flere tilskuer, kan man jo sprede dem mere ud, hvor de logisk nok vil sidde mere tæt på et mindre stadion.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar