LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Klopp forsvarer Karius efter nyt drop

| International | 15 kommentarer
Klopp forsvarer Karius efter nyt drop
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Bayern München
Champions League Slutspil (19/02)
bet365 2,15 3,60 3,50
NordicBet 2,11 3,65 3,65
Oddset 2,10 3,60 3,50
YouBet 1,91 3,85 3,80
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Loris Karius fik nok engang en uheldig hovedrolle i Liverpools testkamp tirsdag, men Jürgen Klopp forsvarer sin målmand.

Loris Karius fik massiv kritik efter Champions League-finalen, hvor Liverpool-målmanden mildt sagt ikke spillede sin bedste kamp.

Tirsdag aften spillede Liverpool så træningskamp mod Tranmere, som endte med en 3-2-sejr til Jürgen Klopps tropper. Karius fik en uheldig rolle ved 3-1-reduceringen, hvor han ikke fik grebet et frispark, som dermed røg i spil og blev sparket i kassen.

Jürgen Klopp maner til besindighed.

- Ingen er tilfredse med det mål, men hvis vi skal tale om det, er det andet mål Milners skyld. To fantastiske fodboldspillere lavede fejl, men vi taler kun om den ene. Vi kan ikke lave en historie efter hver fejl. Lad os komme videre og få det bedste ud af situationen og lære af det, siger Klopp til The Guardian.

- Ikke før han (Karius, red.) står et par fremragende kampe, kommer snakken til at stoppe. Det kan vi ikke ændre. Vores job er at støtte Loris. Det er vores del af aftalen. Jeg har set denne situation 500 gange i mit liv. Bolden rammer brystet, så hvad kan man gøre?, siger Klopp.

25-årige Karius kom til Liverpool fra Mainz for to år siden.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

15 kommentarer

7000 Fredericia! 11:38          
Er så træt af dig Klopp, efter 2 år har du ikke løst problemet med dårlige målmænd. Det er netop grunden til, at der ikke bliver vundet nogle titler, og at du taber nærmest alle finaler du deltager i.
Hverken City, Arsenal, Chelsea, United eller Tottenham ville aldrig kunne bruge typer som Mignolet og Karius.
De har pointgivende målmænd.
Mathews 11:38          
Stop nu, Klopp må sgu lægge patriotismen på hylden og erkende, at hans landsmand ikke er god nok til at spille på højeste niveau. Manden dropper mod Tranmere, utopi at tro han ikke også kommer til at koste igen over for stærkere modstandere. Til grin hvis målmandsposten ikke bliver forstærket frem til den nye sæson, så har Klopp da i sandhed intet lært. Man sidder jo lige frem og savner Mignolet, så ved man det er en skidt situation.
bruger 162151 11:39          
stop dig selv
Cta 12:08          
Køb nu Casper S
bruger 157200 12:09          
I alle fatter ingenting af hvad han siger :) hvis i er så kloge hvorfor er i så ik taget en managerpost? Fucking spader hele lortet!!!!
Keddsen 12:12          
Folkens jeg er helt enig med at han ser dum ud til tider, men husk lige De Geas første sæsoner i United. Han tabte reelt pladsen til Lindgaard, der set i bakspejlet varskylder hans karriere til lindegaards skade.
Nogen gange skal en spiller bare have tillid over en længere periode og en fanbase der mener træneren har styr på det.
Syntes jeg også vi har set nogle gode takter indimellem, men om han ikke præstere i næste sæson kan man næsten ikke forsvare det længere
Makne6 12:13          
Jeg er for så vidt enig med påstanden om, at Klopp ikke har løst målmandsproblemet - og det skal han gøre. Men at man "bliver træt af" at manden forsvarer sin (mentalt meget pressede) målmand og kalder ham alskens ukristelige gloser, det forstår jeg ikke så meget af. Hvad skal han gøre? Gå ud og sige, at det var forfærdeligt og nu har Karius endegyldigt bevist, at han aldrig mere skal stå for Liverpool? Selvfølgelig ikke. Det eneste rigtige er da at forsvare ham. Derfor kan man (og bør også hvis du spørger mig) dog alligevel godt købe en ny målmand.
Tirsdag 19. februar
Mandag 18. februar