Luk

Klopp: Frank og Brentford minder om Mainz

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Liverpool
Champions League gruppe B (19/10)
Oddset 3,25 3,30 2,30
bet365 3,30 3,30 2,25

Jürgen Klopp fortæller på Liverpools pressemøde inde Premier League-mødet med brentford lørdag, at Thomas Frank og Brentford minder ham om tiden i Mainz 05.

Brentford og Thomas Frank er kommet flot fra start i Premier League denne sæson, men på lørdag kommer den nok største udfordring hidtil.

Her tager Brentford nemlig imod rækkens nummer to Fra Liverpool, der endnu ikke har tabt i sæsonens første fem kampe.

Jürgen Klopp var på pressemødet forud for opgøret fuld af beundring over for Thomas Frank og Brentfords arbejde, som fik ham til at tænke tilbage på sin tid i Mainz 05.

- Det minder mig om den tid, hvor jeg trænede Mainz. Vi havde ingen penge, så vi blev nødt til at være kreative på transfermarkedet. De viser, at det stadig er muligt, siger Klopp på pressemødet.

Liverpool-manageren roste herefter specifikt handlerne med Ollie Watkins, Said Benrahma og Ivan Toney, som ingen før dem rigtig havde samme blik på – og nu er de dygtige Premier League-spillere.

Klopp har også roser at uddele til Thomas Frank, hvis pressemøde forud for Liverpool-kampen han så det hele af torsdag. Og det nød han.

- Jeg så pressekonferencen med Thomas Frank, og det var en af de mest underholdende af slagsen, jeg har set i de sidste par år, mener Klopp, inden han også vurderer Brentfords chancer imod hans favoritter fra Liverpool.

- De har en chance for at vinde mod os. Ikke bare fordi, at det er fodbold, men på grund af den fodbold, de spiller. De er et utroligt godt sammensat fodboldhold i deres 3-5-2.

- Alle ved, hvad de skal gøre, alle er klar til at tage den ekstra meter sammen med det nye stadion. Jeg så kampen mod Arsenal, jeg så dem juble, hvilket var virkelig fedt at se. Vi ved godt, hvad vi kan regne med her, siger Klopp.

Kampen mellem Brentford og Liverpool spilles lørdag klokken 18.30.


Af Kristoffer Lind Pedersen

6 kommentarer

hollie 14:04          
Flotte ord af en de bedste, til en af de største trænertalenter lige nu. Med ham, Hjulmand, Svensson og måske også Tullberg, har vi en gylden generation, der alle kan nå rigtig langt på den store scene.
no name 14:19          
Jeg vil også smide Jon dahl tomasson i den pulje. Synes han har imponeret de seneste år. Og har været med til rokke på den skandinaviske magtbalance i fodbold.
Crusader 14:48          
Tak for link!
Rundsaven 15:31          
Jon dal.. hold nu kæft.. Den mand kan ikke sammensætte en sætning uden man skal have undertekster på. OG at sammenligne et hold som fik 1,6 mia kr (ja 1600 millioner kr) som oprykker i PL med Mainz er også ren klovneri.
Eksildansker 15:42          
Jon dal.. hold nu kæft.. Den mand kan ikke sammensætte en sætning uden man skal have undertekster på. OG at sammenligne et hold som fik 1,6 mia kr (ja 1600 millioner kr) som oprykker i PL med Mainz er også ren klovneri.
Så JD kan ikke være en dygtig træner, fordi du ikke forstår, hvad han siger ?

JK sammenligner de to klubbers rolle i deres respektive ligaer, hvor de begge kører med et "mindre" budget i forhold til størstedelen af konkurrenterne og derfor skal være kreative.

Lyder som om du er til Happy Hour i fredagsbaren og vil starte en diskussion bare for diskussionens skyld ;-) ?
Mandag 18. oktober