Luk

Klopp: Hjertelig indsats var ikke nok

| FA Cup | 17 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool 3-2
FA Cup
18' 0-1 Mohamed Salah
26' 1-1 Mason Greenwood
48' 2-1 Marcus Rashford
58' 2-2 Mohamed Salah
78' 3-2 Bruno Fernandes

Jürgen Klopp roser sit holds indstilling i FA Cup-nederlaget til Manchester United, men peger også på, at der blev lavet for mange fejl.

Liverpool og Manchester United leverede et sandt rivalopgør, da de to giganter i engelsk fodbold spillede FA Cup søndag aften.

I sidste ende trak United sig sejrsrige ud af opgøret, men det var ikke fordi, at Liverpool-spillerne ikke ville det i dag, forsikrer manager Jürgen Klopp.

- Der var mange gode ting at tage med, men også nogle fejl omkring målene. Hvis man vil vinde her, skal man være på toppen, og det var vi ikke, sagde Klopp til BBC efter opgøret.

Selvom tyskeren mener, at særligt Mohamed Salah kan tage noget selvtillid med fra kampen, så lavede de også for mange fejl i defensiven, siger han.

- Ved det første mål har vi ikke nogen beskyttelse. Vi var for ivrige. Sådanne ting må ikke ske, men de kan ske. Vi ville det så gerne i aften, men det var ikke nok.

Klopp lagde også vægt på holdets kontrafase, og det var da også især på dybe afleveringer, holdet var stærke, og som også kastede en scoring af sig, da Salah blev spillet igennem ved kampens første scoring.

 


Af Christian Ambæk
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts