Luk

Klopp hylder Phillips: Som Lewandowski

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Leicester
Premier League (10/02)
bet365 1,28 6,00 8,50

Jürgen Klopp har store ord til overs for Nathaniel Phillips, og han sammenligner Phillips' udvikling med den, som Robert Lewandowski havde under Klopp.

Når Jürgen Klopp skal fremhæve den spiller, som har udviklet sig mest under tyskerens lederskab, så vælger han altid Robert Lewandowski.

Men nu har en ny bejler meldt sig, fortæller Liverpool-manageren, der er fuld af lovord til den 24-årige Liverpool-forsvarer Nathaniel Phillips, der dog på ingen måde er fast mand i Liverpool.

- Ikke langt fra Lewandowski ligger Nat Phillips, men han gør sig bare i en komplet anden afdeling. Jeg kan huske, da jeg så ham første gang og vi talte efter kampen. Jeg sagde, at han ikke var den nemmeste at se spille.

- Men han har forbedret sig på næsten alle områder siden da, og han spiller ikke engang, fortæller Klopp, der derfor er åben for at sende Phillips på udlån.

- Nogle gange er livet ikke fair, og jeg kan ikke klandre ham noget. VI kan ikke holde på ham for evigt, men vi havde brug for ham for at være på den sikre side i dette halve år, og så må vi se, hvad der sker i transfervinduet.

- Folk elsker ham på grund af hans hovedspil, men han er også utrolig med sine fødder. Han har været sen til at blomstre, men hans udvikling er utrolig. Jeg ville hente ham til alle klubber undtagen Liverpool, for han er her allerede, siger Klopp.

Phillips har trods de flotte ord fra Klopp kun fået to kampe i denne sæson.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar