Luk

Klopp: Ingen kløft mellem os og Napoli

| Champions League | 0 kommentarer
Klopp: Ingen kløft mellem os og Napoli
Foto: Getty Images

Infoboks

Den tyske træner mener ikke, at der er en klar niveauforskel mellem Liverpool og Napoli, og Liverpool-spillerne skal steppe op, hvis det onsdag skal blive til en sejr.

Liverpool skal onsdag forsøge at udbygge den flotte start i Champions League, når det engelske hold onsdag drager en tur til Napoli.

Her venter der en intens stemning og et Napoli-hold, der har vunder alle af sæsonens fire første hjemmekampe. Det afføder respekt fra Liverpool-træner Jürgen Klopp, der mener, at Carlo Ancelottis mandskab er helt på niveau med Liverpool.

- Hvis der er en niveauforskel hjælper det altid med et hjemmepublikum, men jeg ser ikke en kløft mellem Napoli og os. Hvis mixet er godt mellem fodbolden, som man spiller, og atmosfæren på stadionet, så er det altid en fordel.

- Over de sidste uger har vi præsteret på et kontinuerligt niveau, men i morgen er vi nødt til at steppe op, siger Klopp ifølge Sky Sports.

Mens Liverpool besejrede Paris Saint-Germain i første spillerunde, måtte Napoli tage til takke med en pointdeling ude mod serbiske Røde Stjerne.Af Casper Dalsten
Tirsdag 31. marts
Mandag 30. marts