Luk

Klopp: Kan ikke lide Watfords manager-politik

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Leicester - Watford
Premier League (28/11)
Oddset 1,62 4,10 5,30
bet365 1,61 4,00 5,50
Liverpool
Watford
Premier League
Claudio Ranieri
Juergen Klopp

Jürgen Klopp fortæller på pressemødet forud for lørdagens opgør mod Watford, at han ikke bryder sig om klubbens måde at håndtere sine managers på.

Oprykkerne fra Watford ligger nummer 15 i Premier League denne sæson efter syv point i syv kampe.

Det lyder udmærket for en oprykker – og er i hvert fald en bedre start end oprykkerne fra Norwich har fået på sidstepladsen med ét point – men alligevel har klubben valgt at fyre deres nu tidligere manager, Xisco Munoz, og ansætte Claudio Ranieri i stedet.

Det er imidlertid ikke en unormal praksis i London-klubben, der er ejet af Pozzo-familien, som i deres tid i klubben siden 2012 har skiftet trænere 13 gange. Den praksis er Liverpool-manager, Jürgen Klopp, ikke tilhænger af, fortæller han på pressemødet før kampen lørdag.

- Det er hårdt, hvordan Watford håndterer deres managers. Hvordan kan du være overrasket over, at de lavede en ændring? 

- Man lærer navnet på en ny kollega, og så udskiftes de. Jeg kan ikke lide det. Claudio Ranieris ankomst gør tingene besværlige, men vi er nødt til at spille vores spil.

Taktisk forklarer Liverpool-manageren, at Ranieris ankomst besværliggør forberedelsen til lørdagens kamp, men han går ud fra, at Watford kommer til at prøve at være kompakte.

- Claudio sagde, at han ønskede at lukke rummene. Det er seks år siden, at jeg kom ny til klubben, men jeg ville give stabilitet. 

- Du vil gerne starte med at gøre dem kompakte, og det er det, vi venter, forklarer Klopp, men føler sig ikke sikker på noget, før kampen er i gang.

- Hvis det er fuldstændig anderledes, bliver vi nødt til at håndtere det. Jeg har ikke en krystalkugle, så vi er nødt til at gætte lidt, slutter Klopp.

Watford tager imod Liverpool lørdag klokken 12.30.

Liverpool kan med en sejr midlertidigt snuppe førstepladsen fra Chelsea, mens Watford kan slå hul væk fra nedrykningspladserne med tre point.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 27. november