Luk

Klopp: København-hold var de største før FCM

| International | 5 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,77 3,90 4,60
Oddset 1,70 4,00 4,80
bet365 1,72 4,00 4,50

Jürgen Klopp har stor respekt for FC Midtjylland, som med sin egen måde at gøre tingene på har forstyrret FC København og Brøndbys dominans i 3F Superligaen.

FC Midtjyllands præstationer i 3F Superligaen har inden tirsdagens møde med Liverpool medført stor respekt hos Liverpools tyske manager Jürgen Klopp.

I Klopps øjne har FC Midtjylland nemlig grebet en chance ved at gøre tingene på en anderledes måde, og det har forstyrret københavner-holdenes dominans i Superligaen, mener Liverpool-bossen.

- Nu møder vi Midtjylland, og jeg ved ikke, hvor meget de siger om dansk fodbold, men de viser, at mange ting er mulige, hvis man tænker hurtigere og anderledes end andre.

- Så kan man gribe nogle store chancer. København-holdene var før de største hold, og nu forstyrrer FCM dem, så de har al min respekt, siger Klopp og fortsætter om tirsdagens opgør:

- Vi har respekt for dem, for vi forstår og kender fodbold. Mange ting er mulige, hvis man viser den rette attitude, og også omvendt, hvis man viser den forkerte. Så vi skal også selv vise den rette attitude. Vi skal være på 100 procent, og så har vi en chance.

I Champions League-gruppen har Liverpool tre point efter en sejr over Ajax, mens FCM har nul point efter 0-4-nederlaget til Atalanta i første runde.

Klopp fortalte desuden på pressemødet, at han i 2015 ville besøge FCM og Brentford på grund af den måde, som klubberne arbejder på. Særligt den videnskabelige tilgang inspirerede Klopp.

Det kan du læse mere om her.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård
Fredag 27. november
Torsdag 26. november