Luk

Klopp om 1-2: Blev revet med af eget godt spil

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Liverpool - AC Milan 3-2
Champions League gruppe B
9' 1-0 Fikayo Tomori
14' 1-0 Mohamed Salah
42' 1-1 Ante Rebic
44' 1-2 Brahim Diaz
49' 2-2 Mohamed Salah
69' 3-2 Jordan Henderson

Liverpool startede så godt, at de måske lod sig rive lidt med og lige pludseligt gik fra en 1-0-føring til 1-2 mod Milan, analyserer cheftræner Jürgen Klopp. 

Liverpool kom flyvende ud til deres kamp mod AC Milan onsdag aften, hvor englænderne hurtigt bragte sig foran og tilmed kunne være kommet foran med to, men Mohamed Salah brændte fra pletten. 

Kort før pausen vendte det hele på hovedet, så milaneserne kom foran med 2-1, og ifølge Jürgen Klopp skyldtes det måske, at hans mandskab lod sig rive med ovenpå den gode start.

- Vi startede utroligt godt. Vi spillede en super, super kamp. En intens kamp, men også fodboldmæssigt godt. Vi spillede i alle rummene og gav intet væk, indtil... jeg er ikke helt sikker på, hvad der skete. 

- Vi blev straffet i de sidste par minutter af første halvleg, men det startede lidt tidligere. Vi blev revet med af vores eget spil. Vi holdt det ikke simpelt længere. 

- Så længe vi var organiseret, så var Fabinho utrolig og han kan klare alle de udfordringer, vi giver ham. Når rummene bliver for store, så kan selv han dog ikke løse det længere, siger Jürgen Klopp til BT Sport. 

Liverpool fik vendt det hele igen til en 3-2-sejr, og det var cheftræneren godt tilfreds med. 

- Det føltes ikke som om, at vi ikke kunne komme tilbage. Det var klart, at vi hurtigt skulle tilbage til måden, vi startede på, og så scorede vi to vindunderlige mål. Begge var utrolige. Det var fortjent, men vi havde ti minutter, hvor Milan næsten ændrede hele kampen. Vi spillede den fodbold, jeg gerne vil se, i det meste af kampen. 

Ante Rebic og Brahim Diaz scorede gæsternes mål, mens et selvmål af Fikayo Tomori samt kasser fra Mohamed Salah og Jordan Henderson sikrede Liverpool-sejren. 

 


Af Andreas Roesen
Lørdag 16. oktober