Luk

Klopp om dansk indkasttræner: Ikke sagt noget

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (05/12)
Bet25 4,70 4,10 1,71
Oddset 4,90 4,10 1,67
bet365 4,75 4,00 1,65

Både Liverpool og FC Midtjylland har fået hjælp af indkasttræneren Thomas Grønnemark, men der har ikke været nogen afsløringer imellem lejrene, fastslår Jürgen Klopp.

Liverpool og FC Midtjylland har begge haft fornøjelsen af den danske indkasttræner Thomas Grønnemark, som tjener sine penge på at optimere fodboldholds indkast.

Liverpool-chefen, Jürgen Klopp, fortæller, at der ikke har været nogen snak om modstanderens indkast med Grønnemark, men han understreger, at Liverpool skal være meget vågne på FCM's muligheder fra sidelinjerne.

- Ajax har også arbejdet med ham, så vi er en Thomas Grønnemark-gruppe. Vi har faktisk set Thomas' indflydelse i analysen af FCM, og det tror jeg, han vil være stolt af, indleder en munter Klopp og fortsætter:

- Men det har været en stille uge. Thomas er 100 procent professionel, og vi spørger ikke om, hvad FCM gør, og han ville ikke svare FCM på, hvad vi gør. Sådan arbejder professionelle, og han er en super fyr, der har hjulpet os meget.

- Indkast er nok en større del af vores forberedelse, end det er for andre, men det er ikke det eneste. Så nu skal vi have tænkt på en masse ting, men vi ved, at vi ikke kan tillade os at lave nogen fejl på indkast. Lad os sige det sådan. 

- De har nogle rutiner, ligesom vi har nogle få, og vi må sikre os, at vi kan bruge vores og afvise deres, lyder det fra Liverpool-træneren.


Af Jonas Dalgård
Fredag 4. december
Torsdag 3. december