Luk

Klopp om derby: Ramte Everton har en fordel

| Premier League | 9 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Watford
Premier League (14/12)
bet365 1,18 7,50 12,00
NordicBet 1,21 7,60 16,00
Oddset 1,18 7,00 14,00
YouBet 1,20 7,75 15,00
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Jurgen Klopp mener, at Everton har en fordel i aftenens Merseyside-derby, fordi Liverpool er så langt foran sine blå rivaler.

Onsdag aften støder Liverpool og Everton sammen i Merseyside-derbyet, og det er to klubber i vidt forskellig form, som mødes.

Liverpool fører Premier League, mens Everton er nummer 17. Den forskel kan dog komme Everton til gode, hvis man spørger Jurgen Klopp.

- Vi behøver ikke tale om kvalitet og forskel på den slags. Er vi bedre i tabellen lige nu? Ja, det er klart. Men i en kamp for sig selv, så ville vi selv elske at vinde, hvis vi mødte et hold, som var langt bedre end os i momentet – og endnu mere i et derby, siger Klopp til Liverpools hjemmeside og forklarer:

- Statistikken hjælper i min optik mere Everton, end den hjælper os. De vil forsøge at rejse sig og komme tilbage, og de vil vise, at de kan gøre det anderledes.

- De kan løse en masse problemer på en kamp, så vi har en meget, meget vigtig kamp foran os, og det bør være nok for os.

- Alle mener, at der ikke er nogen tvivl om, hvor meget spillerne er forbundet til Liverpool. Og når det er sådan, så er denne kamp – uanset situationen – en, du vil vinde, og det skal vi vise.

Everton har ikke vundet et Merseyside-derby siden 2010, da Everton på hjemmebane vandt 2-0.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 11. december