Luk

Klopp om fejring: Jeg vågnede i en varevogn

| International | 12 kommentarer
Klopp om fejring: Jeg vågnede i en varevogn
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Liverpool
Premier League (22/09)
bet365 3,50 3,75 2,00
NordicBet 3,80 3,70 2,04
Oddset 3,75 3,65 2,00
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

For første gang fortæller Jürgen Klopp om, hvor beruset han blev, da Dortmund vandt det tyske mesterskab med ham som træner.

Det gik vildt for sig, da Jürgen Klopp i 2011 vandt den tyske titel med Borussia Dortmund efter en 2-0-sejr over Nürnberg.

Det fortæller Liverpool-manageren ifølge AS og flere andre medier i en ny dokumentar, 'Inside Borussia Dortmund', fra Amazon Prime.

- Jeg husker ikke meget, som giver mening, starter Klopp sin historie fra den vilde mesterskabsfest.

- Jeg var meget fuld, hvilket jeg tror, man kunne se i de interview, jeg gav. Men jeg husker én ting, og jeg er ikke sikker på, jeg har fortalt det til nogen før.

- Jeg vågnede op i en varevogn i en garage. Jeg var helt alene. Jeg husker det, men jeg aner ikke, hvad der skete i timerne op til det.

Klopp væltede ud af garagen og ind i et stort lokale, hvor han så en person.

- Det var Aki Watzke (Dortmund-direktør). Jeg fløjtede for at få hans opmærksomhed, og jeg kunne se, at han gik langsomt. Vi var de to eneste mennesker i et enormt lokale, fortæller Klopp.

Derefter forsøgte de to berusede fodboldbosser at stoppe en varevogn med en tyrkisk chauffør, som ikke var meget for at samle dem op.

- Men da Aki hev 200 euro frem, ændrede han mening og sagde ja. Aki sad foran, og jeg sad bagi og knaldede hovedet mod siden.

- Jeg kunne høre kaglende lyde, jeg troede, jeg drømte - men nej, ladet var fyldt med levende kyllinger, fortæller Klopp i dokumentaren, hvorefter Aki Watzke tilføjer, at der også lå tre slagtede kalve bagi.

- Men det opdagede Klopp nok ikke engang, tilføjer Dortmund-direktøren i dokumentaren.

Dortmund forsvarede titlen året efter, men da gik det angiveligt knapt så vildt for sig.


Af Thor Carlskov
Søndag 22. september
Lørdag 21. september