Luk

Klopp om måltørke: Ingen nem forklaring

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Manchester United 0-0
Premier League

Liverpool-manager Jürgen Klopp har ikke nogen oplagt grund til, at holdet er inde i en måltørke, men han var nogenlunde tilfreds med nullerten mod Manchester United.

Liverpool har ikke vundet i fire kampe i streg, efter det søndag blev til 0-0 hjemme mod Manchester Untied i Premier League.

Liverpool har derudover ikke scoret i de seneste tre Premier League-kampe, og manager Jürgen Klopp kan ikke forklare hvorfor.

- Der er ikke nogen nem forklaring. Man brænder altid chancer. Vi må fortsætte og forsøge at ignorere snakken om det. Alle vil gerne se mål, men man kan ikke forcere det, siger Klopp til Sky Sports.

- Sådan er fodbold, og øjeblikke som disse sker. Man kan have tidspunkter, hvor man ikke kan forklare, hvorfor man scorer fra alle vinkler. Mod Crystal Palace fik nærmest alle afslutninger i mål. Det er irriterende med den forskel.

- Jeg kunne godt lide kampen, og jeg så en masse gode individuelle præstationer, og holdindsatsen var god. Det var ikke det resultat, vi ønskede, men det resultat, vi fik, siger Klopp.

Liverpool møder på torsdag Burnley.


Af Sara Margren

8 kommentarer

JB94 20:41          
Det heller ikke nemt når alle dem liverpool møder står 10 mand bag bolden. Holdene har jo bare lært at uafgjort er fint mod liverpool, så ingen gider satse eller prøve.
mofo72 20:43          
Ja den er lige tydelig nok st dommeren fløjter af før tid..
Frydendal 20:47          
Det er heller ikke nem at være angriber når dommeren ikke engang vil tillade en legal friløber. Det var en jo en bizar dommerfejl der kunne have sendt Liverpool til pause med en føring.
Som de spiller nu så havde han, desværre, nok brændt alligevel.
Synes det er skræmmende man kan gå fra en 7-0 sejr til INGEN mål.
Spørgsmålet er om Salah ER utilfreds? For krisen er kommet efter den skide artikel.
sjn 10:24          
JB94:

Så må liverpool jo kunne finde ud af at spille mod et defensivt hold ;)
D.B.R. © 10:28          
Det bliver så godt, når Jota er tilbage.
TheRedsLiv 10:49          
Er nervøs for, at det er en efter titlen-reaktion. Lige nu ser det sgu svært ud.
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts