Luk

Klopp om Priske-batalje: FCM for entusiastiske

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

Liverpool - FC Midtjylland 2-0
Champions League gruppe D
55' 1-0 Diogo Jota
90' 2-0 Mohamed Salah

Jürgen Klopp mener, at FCM-bænken var en smule for entusiastiske i forbindelse med en tackling, men generelt roser Liverpool-manageren ulvene i stor stil.

Jens-Lys Cajuste ragede i første halvleg mod Liverpool et gult kort til sig, hvilket medførte en diskussion imellem Brian Priske og Jürgen Klopp på de to trænerbænke.

Efter kampen blev sidstnævnte spurgt til situationen, som han tilsyneladende hurtigt fik lagt bag sig.

- I den situation var det bare en lille misforståelse. Lad mig sige det sådan. Jeg er mere eller mindre i det samme følelsesmæssige humør som gutterne fra Midtjylland-bænken. Vi snakkede allerede om det i pausen, og det er helt fint, siger Klopp til TV3 Sport og fortsætter:

- Jeg fejrer også situationer med godt pres. Kollegaerne var lidt for entusiastiske i det øjeblik. Det sagde jeg til ham (Brian Priske, red.), men det er helt fint, og de skal ikke tænke på det. Forhåbentlig bekymrer spørgsmålet dem ikke, for det var absolut ingenting.

- Det eneste, de skal tænke på, er, hvor gode de var, og hvor godt organiseret de var. Hvordan fodbold kan se ud. Det handler ikke om, hvad folk siger om én før en kamp. Man har 95 minutter til at vise, hvem man virkelig er, og det viste de i aften, wow.

- Det bliver svært for alle, der møder dem, for de er virkelig godt organiseret og er fulde af lyst. Det er en ordentligt fodboldhold, der fortjent er i Champions League, siger Klopp.

Liverpool hentede en 2-0-sejr og topper dermed gruppen med seks point, mens FCM har nul efter to kampe.


Af Martin Schmidt
Lørdag 28. november
Fredag 27. november