Luk

Klopp om Solskjær: Ville ikke være i hans sko

| Premier League | 9 kommentarer

Infoboks

Everton - Liverpool
Premier League (01/12)
Oddset 7,65 5,10 1,38
bet365 7,50 5,25 1,36

Liverpool-manager Jürgen Klopp fortæller, at han føler med sin kollega Ole Gunnar Solskjær, efter Liverpool nedlagde Manchester United med hele 5-0 på Old Trafford.

Liverpool tog søndag fra Old Trafford med utrolige 5-0, og siden har Ole Gunnar Solskjærs job været til stor diskussion.

Efter kampen fik nordmanden medfølelse fra sin kollega Jürgen Klopp.

- Selvfølgelig, føler jeg med ham. Det sidste, jeg ville, det var at være i hans sko lige nu. Det er sådan, det er, når man taber et derby. Det er sket for mig, og man har bare ikke lyst til at gå ud og skulle svare på en masse spørgsmål, siger Klopp ifølge BBC.

Ole Gunnar Solskjær har selv fortalt, at han ikke agter at give op, ligesom han på pressemødet efter kampen sagde, at han stadig føler ledelsens opbakning.

Solskjær forlængede sin aftale i sommer, så United og han har papir på hinanden til 2024.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

Hjort i brunst 10:13          
jaja hold nu bar op få ham nu på porten man
The foundation 10:43          
.
Hjort i brunst 11:39          
enig
Fali 13:44          
Alle PL managers ser da tilfredse ud med Ole´s tilstedeværelse...
loke2300 10:44          
"I fodbold kan alt ske"
Men United fans tror bare de skal vinde hver gang.... ellers skal der bare fyres en træner så bliver det godt igen. Kunne måske forstå det, hvis det var en eller anden klaphat der sad på posten for pengenes skyld.
Men INGEN kan benægte at Ole har hele sit hjerte med i det her! Men mehhh det virker ikke til at have værdi for United fans.
Hvis nedturen fortsætter bliver det sjovt at se hvornår Ronaldo ikke er hellig mere. Hvornår råber de for at hans hoved skal rulle....
McMoniz 10:52          
Nej Loke, ingen forventer at vinde hver gang, så drop klichéerne. United er faktisk blandt de mere tålmodige hvad trænere angår. Det man forventer efter 3 år og 400 millioner pund er, ikke nødvendigvis at vinde CL eller Pl, men ihvertfald at spille med om det og at holdet har et klart udtryk og en spillestil.

At Solskjær som spiller er en legende i klubben er altså ikke ensbetydende med at han skal have en uendeligt lang snor eller i det hele taget have et job i klubben. Skulle Chelsea have beholdt Lampard, fordi han er klublegende og rodet rundt i intetheden sammen med United? At have sit hjerte med fører dig ikke særligt langt på det her niveau og er ikke et argument for at man skal besidde et af de største trænerjobs.
loke2300 18:07          
Ja det er sgu nok der det skrider lidt for mig "At have sit hjerte med fører dig ikke særligt langt på det her niveau"
Der var engang hvor hjerte var mere værd end kvalitet... Alle har vel evnen til at lære og blive mere kvalificeret til jobbet. Men hjerte det er ikke noget du bare lige kan lære.
Tror fodbold ville være et andet sted hvis der var lidt mere hjerte og måske ikke helt så mange penge! Pengene får jo lov at lave beslutningerne i sidste ende..

pfff "et af de største træner jobs" ikke en skid mere end alle de andre kæmpe klubber!
Mandag 29. november
Søndag 28. november