Luk

Klopp om United-program: Det er ikke muligt

| Premier League | 22 kommentarer

Infoboks

Liverpool-træner Jürgen Klopp har forståelse for, at Manchester United og Ole Gunnar Solskjær tirsdag havde lavet 10 udskiftninger i holdopstillingen mod Leicester.

Da fanprotester fik rykket Manchester Uniteds kamp mod Liverpool, som ellers skulle have været afviklet 2. maj, så medførte det et tæt kampprogram for United.

For opgøret mod Liverpool blev rykket til 13. maj, hvilket betød, at United skulle spille tre kampe på blot fem dage, hvilket også satte sit præg på tirsdagens kamp, hvor United tabte med 1-2 til Leicester. 

Til opgøret var der foretaget 10 udskiftninger i forhold til det mandskab, som havde besejret Aston Villa to dage tidligere, og det er en beslutning, som Liverpool-træner Jürgen Klopp har fuld forståelse for, siger han ifølge Goal.

- Det er ikke Ole Gunnar Solskjær eller spillernes skyld. Så mit spørgsmål til mig selv er, 'ville jeg have gjort det samme?' Ja, det er du nødt til. Du er nødt til det. 

- Vi er i slutningen af sæsonen. United gik i Europa League-finalen, hvilket betyder, at der er en frygtelig masse kampe, og nu har du kampe søndag, tirsdag og torsdag. Det er ikke muligt, siger Klopp ifølge Goal.

Uniteds udskudte kamp mod Liverpool sparkes ifølge planen i gang torsdag aften klokken 21:15 på Old Trafford.


Af Krister Olsen
Søndag 20. juni