Luk

Klopp om varm Salah: Var vred efter kampen

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Leicester
Premier League (10/02)
bet365 1,28 6,00 8,50

Mohamed Salah scorede to mål mod Everton, men efter kampen var han ifølge manager Jürgen Klopp vred. Han ville have scoret et tredje mål, lyder det.

Man skulle tro, at to mål og en derby-sejr over lokalrivalerne fra Everton var noget, der kunne få et smil på de flestes læber, men åbenbart ikke, hvis man hedder Mohamed Salah.

I hvert fald siger Liverpool-manager Jürgen Klopp, at Salah gerne havde scoret tre mål i kampen, og derfor var humøret ikke i top efter onsdagens 4-1-sejr.

- Han var vred efter kampen. Han ville have scoret et tredje mål, siger Klopp ifølge BBC og tilføjer om Salahs ene mål, der kom efter et godt pres på Evertons Seamus Coleman:

- Jeg tager ikke den slags for givet som ved hans andet mål. Man er nødt til at forcere den slags fejl. 'Mo' satte Coleman under et pres for at vinde bolden, og derfra var der en god chance for, at han ville score.

Mohamed Salahs to scoringer sendte den 29-årige profil op på 19 scorigner i 19 kampe i hele sæsonen. I Premier League er det blevet til 13 mål og syv oplæg.

Salah blev ved mandagens Ballon d'Or-kåring nummer syv.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

The foundation 07:40          
Han burde have fået en højere placering ved ballonen. Sammen med Lewan og Messi i top 3.
Hasse1983 07:59          
Balon Dor i har i mange år været ligegyldig, og tror egentlig at fans går mere i den end spillerne gør.
Zinras 08:36          
Nej, den er klart vigtigere for spillerne end fans. Du kan dælme godt nok flække nogle nuller på lønsedlen, salgsprisen og sponsoraterne med sådan en i skabet derhjemme. Til gengæld er den totalt ligegyldig for alle der følger fodbold i længere tid, fordi det er en marketingpris i dag: Det er jo helt håbløst at Ronaldo og Messi har så mange, selvom de er meget dygtige, for der har da gennem årene været andre der er bedre i individuelle sæsoner.

Men så længe det primært er en popularitetspris er det også de mest populære der vinder. Bortset fra Modric i 2018 - og det var kun pga. Kroatiens placering ved VM - så har det været Ronaldo og Messi der har vundet hver eneste gang siden 2008.
Sportsdirektøren 10:27          
Tror reglen er at hver gang det ikke er ens favorit der vinder så siger man det er en popularitets konkurrence. Men så er der lige undtagelser, som eksempelvis da Modric vandt åbenbart.

Gad godt se hvordan det lige hænger sammen bag kulissen at alle lige bliver enige om at "i år er det ikke en popularitets konkurrence" og "i år er det".

Det lidt komisk.
badazz 10:41          
Det er jo helt håbløst at Ronaldo og Messi har så mange, selvom de er meget dygtige, for der har da gennem årene været andre der er bedre i individuelle sæsoner.

Men så længe det primært er en popularitetspris er det også de mest populære der vinder. Bortset fra Modric i 2018 - og det var kun pga.
IMO er det mere håbløst at Modric har vundet den, end at Ronaldo og Messi har taget den på skift.
Når det så er sagt, så kunne Lewa lige så godt have vundet den i år.
Poor Scouser Tommy 11:56          
IMO er det mere håbløst at Modric har vundet den, end at Ronaldo og Messi har taget den på skift.
Helt enig. Ronaldo og Messi har jo bare været toppen af kransekagen i mange år. Lewa kunne også have fortjent den i år, ligesom Salah kunne have fortjent den i 17/18. VvD var tæt på, og det havde også været fortjent.

Men i sidste ende kan der jo kun være én vinder, og ingen har været bedre end Ronaldo og Messi i de sæsoner, hvor de har vundet.

Jeg synes dog, der er spillere, man med troværdigheden i behold kan sige, har været lige så gode. Derefter starter så snakken om, hvilke titler de enkelte har vundet med klub- og landshold osv. Det, mener jeg ikke, er seriøse kriterier, medmindre vinderen har vist en unik evne til at være kampafgørende i de største kampe. Det er en kvalitet i sig selv.

Men det vil altid være nemmere at vinde store titler med fx FC Barcelona (i storhedstiden) og Argentina end med fx Liverpool og Egypten. Det siger sig selv.

Spillerne er forskellige, og Messi vil aldrig kunne præstere det samme på Liverpools højre kant, som Salah kan, ligesom det samme gælder omvendt.
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar