Luk

Klopp revser Brexit efter nye transferregler

| Premier League | 14 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Liverpool
Premier League (28/01)
Oddset 3,00 3,70 2,25
bet365 3,10 3,70 2,20

Som følge af Brexit skal spillere nu leve op til særlige regler for at kunne spille i engelsk fodbold, og det er Liverpool-manager Jürgen Klopp ikke synderligt begejstret for.

Fra det nye år skal en spiller fra et EU-land, som britiske klubber vil hente, vurderes på en række kriterier for at få point i et system, der skal afgøre, om en spiller kan få spillertilladelse i de engelske ligaer.

Derudover må klubberne heller ikke hente udenlandske spillere under 18 år, de regler er den Brexit-kritiske Liverpool-manager, Jürgen Klopp, ikke synderligt begejstret for.

- Jeg venter stadig på den første fordel af Brexit, som nogen kan fortælle mig om. Hvad forbedrer sig egentlig efter Brexit?, siger Klopp til The Guardian og fortsætter:

- Det er helt klart ikke mig, der skal bedømme det, men som en interesseret person, så venter jeg bare på den første positive indflydelse fra Brexit.

Klopp fortæller, at Liverpools sportsdirektør var involveret i diskussionen af de nye regler, og ifølge Liverpool-manageren kæmpede klubberne, der var med i diskussionerne, hårdt for en bedre løsning.

Du kan læse mere om pointsystemet her. 


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

Tottenhamfan100 09:08          
Uha Klopp!! Den hvepserede ville jeg ikke stikke hovedet ind i. Når det er sagt så er jeg helt enig i hans betragtninger.
MistGoose 09:30          
Jeg kan godt se en fordel i, at engelske klubber ikke længere kan tilbyde en professionel kontrakt til unge spillere, tidligere end de ville kunne opnå en i deres hjemland.
Men det er selvfølgelig ikke en fordel for de engelske klubber.
TheGaffer 09:32          
Engelsk fodbold har jo klart nået nye højder med udenlandske og ikke EU spillere i verdensklasse. Så i min optik har Klopp en god pointe i at det her mindre positivt (forringer ligaens evne til at konkurrere med andre europæiske ligaer i turneringer, transfers, evne til at tiltrække investorer, etc.).

Og enig i tidligere kommentar, det er et ømt og omdiskuteret emne, som deler vandene blandt befolkning. Jeg tænker at Klopp er blevet spurgt og forsøger på bedste vis at give et ærligt svar. Klopp pakker egentligt sjældent tingene ind.
Hynkjii 09:45          
Det vil ændre priserne radikalt på transfermarkedet tror jeg, i hvert fald på talenter, da pl nu ikke kan Signe dem, og deres økonomi udeladt vil priserne falde. Det vil være godt.
BARCAERBEDST 09:48          
Som én der ikke er så begejstret for hvad premier league har gjort for fodbolden generelt så synes jeg sgu det er meget fedt. Var til et foredrag igår, med en der udføre scouting arbejde for en superliga klub. Han medgav at de tit og ofte bare handler om hvad en spiller kan sælges for og så er der ikke så meget etik om det menneskelige. Det er ret kedeligt, og det er en trend som premier league er forløber på med deres fuck you money.
Christofferkbh 09:53          
De skal nok finde en løsning. Ellers køber de vel bare nogle europæiske klubber og bruger dem som rugekasse.
Iftitscouldtalk 10:08          
Reglerne skal nok ændre sig efter noget tid. Det er bare for ikke at give modstanderne ammunition.
Torsdag 28. januar