Luk

Klopp roser: United får en enestående træner

| Premier League | 16 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Liverpool
Carabao Cup (20/01)
bet365 3,50 3,50 2,05

Jürgen Klopp sender stor ros i retning af Ralf Rangnick, der meldes på plads i Manchester United. Desværre er det en god træner, der kommer, siger Klopp.

Manchester United er ifølge flere engelske medier enige med Ralf Rangnick, der står til at overtage efter Ole Gunnar Solskjær som vikar for resten af sæsonen.

Hos ærkerivalerne fra Liverpool kender Jürgen Klopp Rangnick ganske godt, og han lægger ikke skjul på den tidligere Red Bull-boss' kvaliteter.

- Desværre er det en god træner, der kommer til England og til Manchester United, så det er, som det er. Det er selvfølgelig en virkelig erfaren manager, der næsten berømt har opbygget to klubber fra ingenting til rigtige trusler i Tyskland i form af Hoffenheim og Leipzig.

- Han har haft en masse forskellige jobs i fodbold, men hans første bekymring har altid været at være en træner, hvilket er hans største styrke.

- United vil blive organiseret på banen, og det skal vi indse. Det er selvfølgelig ikke gode nyheder for andre hold, men alle trænere i verden har brug for tid til at træne med vores hold. Ralf vil hurtigt indse, at der ikke er tid til at træne, fordi man spiller hele tiden, så det gør det lidt sværere for ham.

- Men han er et virkelig godt menneske og en enestående træner, der, hvis det sker, vil komme til England, siger Klopp til Sky Sports.


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Armand 14:54          
det er altså klopp classic at få sagt de her ting med liverpool hjerte, en gøglers humor og en elegantiers gentlemanship.

ham kan jeg godt lide.
MortenHansen449 15:09          
Hoffenheim beskrevet som "rigtige trusler i Tyskland"

Ro på kaptajn knas
Spanskdominans 15:15          
Hvis han var så god, så havde han nok et bedre CV? Han er jo ikke ligefrem ung
LosMillonarios 15:31          
Spanskdominans: nu er han mere eller mindre hjernen bag hele gegenpress spillet, som Red Bull praktiserer. Han har udviklet Tuchel som træner. Klopps spillestil er taget fra Ralf R. Så noget må han kunne.
Davies1 15:34          
Hvorfor er man ansat I en klub som pt ligger nr 4 I den russiske liga hvis man er så dygtig. Han er 63 år og har aldrig vundet noget.
Baggårdspumaen 15:43          
Smart af Klopp. Lettelse over endnu en middelmådig træner forklædt spm ros.
Peter Nielsen 16:12          
Nu er han også kun interim, hvis han havde været drømmetræneren var han jo nok ansat som manager med det samme.

For mig ser det umiddelbart ud til at United afskriver denne sæson, og alt efter hvornår de endelig finder deres permanente træner kan næste sæson også ende med en svær opstart med indkøring af ny træners spillestil. For mig at se ikke en topklub værdigt.

Interim er noget man kan have indtil den rette træner er fundet, en uge eller to, men vi er ikke engang 1/3 inde i sæsonen. Giver man sin interim træner et transferbeløb. Får han lov til at beslutte hvilke spillere der skal forlænges med og hvilke man skal af med. Rangnick kan være nok så god, men jeg er absolut ikke fan af interim modellen.
Onsdag 19. januar