Luk

Klopp satser internt: Flere kan tage store skridt

| Premier League | 25 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Liverpool
Premier League (15/07)
bet365 3,10 3,75 2,10
Oddset 3,25 3,70 2,05
YouBet 3,45 3,80 2,10

Jürgen Klopp forventer ikke at skulle bruge store summer på at forstærke sig i det kommende transfervindue. Han vil finde interne løsninger.

Liverpool kommer ikke til at bruge stakkevis af penge i det kommende transfervindue, hvis det står til manager Jürgen Klopp.

Det skyldes både de økonomiske følger af coronavirus-pandemien og at Liverpool har en række spillere, der kan udvikle sig, mener manageren.

- Covic-19 har haft en effekt på både købende og sælgende klubber, det er naturligt, og det er bare ikke særligt sandsynligt, at det bliver den travleste sommer, siger Klopp ifølge Reuters og fortsætter:

- Vi kan ikke bruge millioner og millioner, fordi vi gerne vil, eller fordi vi synes det er godt at gøre. Det har vi aldrig villet.

- Problemet med en stærk trup er, hvordan forbedrer du den i transfermarkedet?

- Man skal være kreativ. Vi prøver at finde løsninger internt, og der er stadig meget, der er på vej: Vi har tre eller fire spillere, der kan tage store skridt.

Klopp fortæller ikke, hvilke spillere han tænker på.


Af Jonas Dalgård

25 kommentarer

ANFIELD_YNWA 07:23          
Klopp tænker sikkert på Neco Williams, Curtis Jones, Harvey Elliott and Ki-Jana Hoever.

Hent Grujic og Brewster hjem og lad os se hvad de kan.
kanmandet 07:29          
De 4 sammen med Sepp v.d. Berg er talenter med så stort potentiale som vi ikke er vant til Liverpoolfans.
I forvejen er gennemsnitsalderen i truppen perfekt så det stadig ser lyst ud. Det er dog bekymrende at der ikke er en backup til Robertson.
Siden_1880 07:32          
- Vi kan ikke bruge millioner og millioner, fordi vi gerne vil, eller fordi vi synes det er godt at gøre. Det har vi aldrig villet.
Jeg synes nu heller ikke at have hørt noget om, at Liverpool bruger millioner på noget, så det må være sandt det Klopp siger :-)
Fields 08:34          
Hvorfor nævner nogle - inklusive Morten Bruun i en klumme for nyligt - Sepp v.d. Berg som et stort talent? Jeg synes, han har sejlet rundt i de kampe, han fik henover jul/nytår. Det samme med Kelleher, jeg egentlig havde troet kunne blive en god 2. målmand.

Williams, Hoever, Elliott og Jones er vi dog helt enige om er super spændende talenter. Måske også Brewster.
gandalf 08:44          
Der er ingen tvivl om at der er nogle endog meget store talenter blandt de unge, og at nogle af dem på sigt også vil slå igennem på førsteholdet.

Meeeeen jeg håber godt nok, at der er noget røgslør i spil her, for de unge vil ikke endnu kunne bære igennem en hel lang sæson, hvor vi skal spille med om titlerne igen. Konkurrenterne er allerede i gang med at opruste, så vi bør også ud og hente en eller to spillere, der omgående kan etablere sig i førsteholdstruppen. Gerne en Robbo-backup og en angriber der kan træde til hvis/når en af Fab 3 løber ind i en lang skade/formkrise.
kanmandet 08:51          
. Hvorfor nævner nogle - inklusive Morten Bruun i en klumme for nyligt - Sepp v.d. Berg som et stort talent? Jeg synes, han har sejlet rundt i de kampe, han fik henover jul/nytår.
Fordi Klopp i flere tilfælde har talt meget positivt om ham som en kommende forsvarsgeneral. Han virker ihvertfald ikke enig i din betragtning. Jeg tror han bliver rigtig rigtig god når først han får lidt muskler bygget på knoglerne.
Søndag 12. juli
Lørdag 11. juli