Luk

Klopp: Ubehagelige FCM fik bevist sig

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Liverpool - FC Midtjylland 2-0
Champions League gruppe D
55' 1-0 Diogo Jota
90' 2-0 Mohamed Salah

Jürgen Klopp mener, at FC Midtjylland var en ubehagelig modstander, og Liverpool-manageren mener, at de danske mestre fik bevist sig i 0-2-nederlaget til Liverpool.

FC Midtjylland tog tirsdag aften fra Anfield med et 0-2-nederlag i bagagen, men det var et nederlag, som de danske mestre godt kunne være stolte af.

Det mente Jürgen Klopp, da han blev spurgt, om der var noget ved FCM’s præstation, som overraskede ham.

- Nej. Slet ikke, faktisk. De fem udskiftninger gjorde det nemmere for dem at holde presset over 90 minutter, og jeg tror ikke, at de ofte spiller sådan i Danmark. Det lykkedes de med mod os, indledte Klopp og fortsatte:

- FC Midtjylland ville bevise sig, og det gjorde de. De viste, de kan være en meget ubehagelig modstander, og det var de for os. 

- Det var vores udfordring, og jeg skulle finde en løsning. Det høje pres var ikke det store problem, men så skulle vi finde løsninger i spillet gennem midten, og det kneb, og det var måske min fejl med de mange ændringer på holdet.

- Vi var ikke tålmodige nok og spillede ikke hurtigt nok, men de tvang os til det. De havde tre store chancer, men det gør mig ikke overrasket. 

- Jeg ved, at fodbold kan være sådan, men som jeg sagde mandag, så er FCM ikke et lille hold. Hvis folk tror det, har man chancen for at vise anderledes på banen, og det gjorde FCM, og det så alle. Så respekt, virkelig.

FCM er noteret for nul point i Champions League-gruppespillet efter to nederlag til Atalanta og Liverpool.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 25. november