Luk

Klopp udelukker ikke Salahs OL-deltagelse

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Liverpool - West Ham
Premier League (24/02)
bet365 1,16 8,00 15,00
NordicBet 1,16 8,80 22,00
Oddset 1,15 8,20 18,00
YouBet 1,16 8,50 19,00
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Liverpools Jürgen Klopp forklarer, at der endnu ikke er truffet en beslutning om Mohamed Salahs mulige deltagelse ved sommerens OL.

Det egyptiske OL-landshold kan blive med Mohamed Salah i truppen, da Salah er udset til at være blandt de tre spillere over 23 år i truppen og indtil nu er med i den 50 mand store bruttotrup.

Hvis Liverpool-esset bliver udtaget, går han glip af klubbens sæsonforberedelse og potentielt den første kamp i Premier League.

Manager Jürgen Klopp udelukker dog ikke, at Salah kan få lov til at deltage ved legene i Tokyo.

- Ønsker jeg at undvære en spille under vores opstart? Selvfølgelig ikke, det er åbenlyst. Men vi må tage de forskellige ting med i overvejelserne. Jeg vil tale med Mo om det, siger Klopp ifølge BBC.

- Vi er helt sikre på, hvad vi gerne vil, men vi har brug for mere information. Hvordan vil det se ud, hvornår starter deres forberedelse og alt sådan noget.

- Vi har ikke truffet en beslutning endnu, så vi får se.

Klubberne er ikke forpligtet til at afgive spillere til OL.


Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

JJSbold 15:54          
Mon ikke at der bliver lavet en aftale med Egypten der hedder OL eller de afrikanske mesterskaber
96 never forgotten 16:07          
Hvis Salah deltager ved OL til sommer og AFCON i januar. Så giver det god mening at hente Timo Werner
Tenver 16:48          
Hvis Klopp begynder at hive spillere væk fra deres landshold, så er han jo gået for langt.

Specielt for en nation som Egypten.
haraltidret 16:56          
Hvis Liverpool gerne vil have at Salah forbliver glad og tilfreds i Liverpool, tror jeg Klopp og Co gør klogt i ikke at forhindre Salah´s drøm om at repræsentere sit land ved OL. Det kunne sagtens påvirke hans motivation negativt, hvis Liverpool stillede sig i vejen for den drøm.
kanmandet 17:23          
Nu ved vi jo ikke om det er Salah´s drøm at spille OL med sit land, men mon ikke Liverpool og Salah finder en løsning sammen.
Når enten Mbappe, Sancho eller Werner samtidig skifter til Liverpool til sommer, så er der dækket godt ind alligevel. :)
Carra.23 17:31          
Hvem siger at OL deltagelse er en drøm for Salah? Som Klopp siger er det noget de skal aftale i samråd. Desuden kan manglende pre-season påvirke resten af hans sæson, og så skal Mo gøre op om OL er det værd. Hvis Salah ikke vil afsted er der også nemmere at give LFC skylden, da han sikkert vil blive stemplet som landsforræder hvis han ikke vil stille op.
Indspark med bolden 22:16          
"og så skal Mo gøre op om OL er det værd."

En kommentar der måske mere end noget andet, meget godt illustrerer hvilket misforstået forhold specielt den Nord & Vesteuropæiske del af verden har ift. betydningen/værdien af OL (for andre dele af verdenen)

Ikke at jeg ved om det overhovedet bliver et problem, men at brugere i Nord & Vesteuropa ikke forstå, det er et problem, siger vist mere om dem?

OL er en relativ stor ting i resten af verden, der er f.eks. en grund til at Neymar deltog 2 gange i træk (og vandt i 2. omgang), at Eto´o deltog (og vandt), at Victor Anichebe deltog (og vandt Sølv) at "gamle" Ronaldo deltog (og desværre for ham blev det "kun" til 1 Bronze), at Thiago Silva også havde 2 forsøg (Sølv & Bronze), at Mascherano deltog 2 gange (og vandt begge gange) osv. osv.

Mange spillere fra det meste af verdenen (udenfor Nord & Vesteuropa) vil gerne med til OL, for dem er det "det værd"
Lørdag 22. februar