Luk

Klopp undrer sig over Juventus i Serie A

| International | 24 kommentarer

Infoboks

Watford - Liverpool
Premier League (29/02)
bet365 8,00 4,75 1,40
NordicBet 7,20 5,20 1,45
Oddset 7,00 5,00 1,43
YouBet 7,50 4,90 1,45
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Jürgen Klopp har Juventus som Champions League-favoritter, og han undrer sig over, at italienerne ikke er bedre kørende i Serie A. 

Champions League vender tilbage i næste uge, og hos de forsvarende mestre Liverpool er manager Jürgen Klopp ikke meget for at pege på sig selv som favorit til titlen. 

Han medgiver dog, at hans egne forhåndsfavoritter Juventus ikke har set lige så overbevisende ud, som man kunne have troet, at de ville være. 

- Juventus var mine favoritter inden sæsonen, men jeg følger åbenbart ikke godt nok med italiensk fodbold, for jeg forstår ikke, hvordan de ikke er 10 point foran i Serie A. 

- De har den største trup, jeg har set i mit liv. Og det er kvalitetsspillere. Det er skørt, siger Klopp ifølge The Guardian. 

Klopp påpeger, at man skal bruge både kvalitet og held for at vinde Champions League. 

- Jeg ved ikke, om vi kan vinde Champions League igen, men vi bør være klar til at gå efter det. Jeg ved dog, at vi kan slå de bedste. Det betyder ikke, at vi gør det, men det betyder, at vi kan, og det er det eneste, jeg behøver at vide.

- Når alt kommer til alt, er truppens kvalitet ikke altid den afgørende forskel. Det handler mere om, hvem der kan finde det rette humør, vise mest vilje og være afgørende i de rigtige øjeblikke. Og held. Det skal man bruge for at vinde noget.

Liverpool gæster lørdag Norwich i Premier League, inden de tirsdag tager til Spanien og møder Atletico Madrid i den første af to ottendedelsfinaler. 


Af Mikael Blond

24 kommentarer

kimTell 11:04          
10 points forspring?
Det svarer til 23 kampe/64 point.
Måske er forventningerne skruet en anelse for højt op.
AM5000 11:15          
Hvorfor, Kim T? Når hans eget hold - som han forsøger at spinne dårligere end Juve - har smidt to point i alt, hvorfor skulle Juve så ikke kunne nøjes med at smide fem i en dårligere liga?
no name 11:21          
Juventus har jo også en vanvittig bred trup. Forstå simpelthen ikke hvordan klubben kan få det til at hænge sammen. Rent økonomisk har Juventus et alt for stort trup, selv for en klub i Juventus størrelse. Juventus har en trup der svar til minimum et top 3 over bredest og dyreste, men har en indtjening på måske top 7.
Martinovic 11:40          
Juve har for mange tonsere centralt i banen. Alt det kreative skal komme fra de tre forreste.
Wise1964 11:41          
AM5000
Dit indlæg oser af manglende indsigt i den italienske liga ... det kan godt være Juventus har vundet mesterskabet de sidste mange år, men subtoppen har udviklet sig og top 6 i Italien ville kunne begå sig samme sted i den spanske, engelske og tyske liga kvalitetsmæssigt
DerErKunEnKlubPåAmar 11:44          
Og du snakker om manglende indsigt og på samme tid påstår at et hold som Hellas Verona vil være i top 6 i England... Grineren..
Mr. Juve 11:47          
og Leicester ville vinde serie a og la liga, grineren...
Onsdag 26. februar